17.3 C
София
неделя, май 19, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Татяна смачка съотборниците си в „Сървайвър“ ВИДЕО

  Певицата Татяна доказа, че е сред най-силните играчи и мястото й в „Сървайвър“ е съвсем заслужено. Божана, Снежана и т.н. са вън от играта, тъй акто силите и психиката им не издържаха на играта, а тя остава сред финалистите и има реален шанс да спечели шоуто. 
  В последния епизод видяхме как Татяна затвори устата на всички хейтъри, след като спечели две поредни битки. Най-важната беше тази за имунитет, с което си гарантира оставането в шоуто поне до следващия съвет. 

  „Прекрасно е чувството, когато имаш възможността да спечелиш не една, а две игри за деня. Великден, беше деня, в който не ядох козунак, но пък чувството от победата е велика“, хвали се „майката на племето“, както я наричат всички в „Сървайвър“. 
  Докато пътуваше с лодка към спечелената си награда, Татяна изнесе истински концерт на съотборниците си Павел и Дани. Тя запя акапелно едни от най-изветсните народни песни, с които напомни за родината и очите на всички се навлажниха със сълзи. 

  „Пътуваме за награда, а песента е навсякъде с нас. Едни от най-истинските и незабравими моменти в „Сървайвър“. Тогава, когато си пред поредното изпитание и предизвикателство със самия себе си, отношението с моите съотборници е най-важно“, заяви Татяна.
  Павел вече не е в играта, след като бе изигран от неговата коалиция. След това се изправи в битка за оцеляване срещу Благой Георгиев и Мария, но не успя да се справи и се размина с мечтата си да победи в шоуто./show.24-chasa.eu

   
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ