10.8 C
София
четвъртък, май 16, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Опа! Лияна смая всички с гърдите си, нужна й е смяна СНИМКИ 18+

  От няколко години Лияна е встрани от светлините на прожекторите и се е отдала на любов. Този път тя може да се похвали с дълготрайна връзка с адвокат на високо ниво и често го придружава при работните му ангажименти в чужбина. 
  Макар да не се показва вече толкова често по телевизията, тя продължава да се грижи за външния си вид и да посещава известни гримьори и фризьори, които се грижат за красотата и на актуалните й колежки. 
  Наскоро братовчедката на Константин е скокнала до гримьора Цецо Андреев, който побърза да се похвали със снимки на певицата и направения от него макиаж. Но погледът ни е вперен не толкова в грима, колкото в огромното деколте на звездата. 

  Лияна и в ежедневието си ходи с доста предизвикателни дрехи, които едва прикриват силиконовите й гърди. „Какви са тези топки?! И, разбира се, да си ги покаже. Може ли така да се разхожда в ежедневието, това да не й е сцената на някоя кръчма в Студентски град“, съскат в мрежата.
  Други пък я съветват да отиде на проверка при специалист, тъй като гърдите й изглеждат ретро и вероятно са за подмяна. Не са малко и коментарите на мъжкото съсловие, които не споделят женската критика и напълно одобряват визията на Лияна и съветват всички жени да се обличат така. /show.24-chasa.eu
   

   

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ