28.5 C
София
неделя, септември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нумерологичен хороскоп за седмицата от 8 до 14 май 2023 г

  Май е един от най-натоварените месеци в годината. Нумеролозите разказаха каква ще бъде тази седмица и кое число ще ни помогне да преодолеем препятствията по пътя на живота.
  Веднага трябва да се отбележи, че този път от гледна точка на нумерологията ще бъде положителен и много приятен. Хората ще са склонни да решават проблемите спокойно. Напрежението ще спадне, така че ще има по-малко кавги и конфликти. Ние самите и хората около нас ще бъдем по-малко склонни да извършваме глупави и непредвидими действия. Ако желаете, можете да опитате да започнете живота си от нулата. Има четири полезни стъпки, които да ви помогнат да направите това.

  Нумерология за тази седмица

  Много е важно да знаете кое число управлява енергийните потоци на текущата седмица. За да разберем, трябва да извършим вече познатите ни действия: да съберем всички дати от седмицата и след това да добавим поредния номер на май към резултата, т.е. 5. Получаваме следното:
  (8+9+10+11+12+13+14)+5=82. 8+2=10. 1+0=1.

  Оказва се, че този път светът ще управлява номер 1. Това число има изключително творческа и благоприятна енергия, която върви добре с повишената сила на Венера. Той ни кара да общуваме с хората, кара ни да се грижим за тях и да си подаряваме приятни моменти от живота.
  Това е числото на комуникацията, добротата, откритостта, честността. Той няма отрицателни страни, така че много от нас в периода от 8 до 14 май ще могат да станат по-добри, да спечелят късмет и щастие. Очаква ни много благоприятно и спокойно време, в което много хора ще могат да разберат какви цели могат и трябва да си поставят в бъдеще, както и какви неприятности и проблеми е важно да преодолеете точно сега.

  Нумерологични съвети за седмицата от 8 до 14 май 2023 г

  Не се страхувайте да разширите социалния си кръг. Това е идеално време за нови запознанства, комуникация, флирт, романтика. Можете да ходите на срещи, да търсите нови другари и приятели.
  Няма по-добро време за прекарване на времето със семейството и любимите хора. Опитайте се да посветите време на роднини, деца. Помогнете на родителите с техните проблеми.

  Не се намесвайте в кавги, а също така не поддържайте празно бърборене за нищо. Ако някой започне да клюкарства около вас, избягвайте темата или я напуснете напълно. Със сигурност няма да ви помогне.

  През този период не можете да губите енергия за глупости и приключения., в крайна сметка времето, разбира се, е точно като ресурсите. Очакваме нов жизнен цикъл, нови възможности, така че не можем да седим и да чакаме времето край морето. Важно е да действате бързо и смело, уверено и без страх.
  Устройството ще повлияе положително на личността и психиката на всеки човек. Това ще помогне на много от нас да преодолеят самодоволството, желанието да се покажем, да превъзнасяме себе си и постиженията си, да преувеличаваме значението на победите. Не забравяйте, че гордостта и егоистичните лъжи през тези седем дни ще ударят не само вашата карма, но и вашето благополучие..

  Отнасяйте се спокойно с неприятни хора и лицемери, като избягвате конфликти. Не губете чувството си за хумор, защото способността любезно да се смеете на себе си и на света ще бъде спасителен пояс в трудни ситуации.

  Близки и приятели могат да ви посочат вашите недостатъци. Това е повод да погледнете по-отблизо себе си и да помислите какво може да се коригира във вашия характер. Не реагирайте остро на подобни думи.

  По-добре е да се въздържате от преяждане в периода от 8 до 14. По-добре да гладувате, отколкото да прекалявате. Премахнете тежките храни като пържено месо от вашата диета.

  Периодът е благоприятен за представители на почти всяка сфера на дейност. Важните проблеми могат да бъдат решени всеки ден. Погрижете се както за най-спешните и сложни, така и за дребните неща.

  Покупките и сделките с пари могат да се извършват, но внимателно. Работата в екип също ще донесе много успехи – служителите ще се отнасят по-спокойно един към друг, ще щракат по-малко, ще се карат.

  Пътуванията и командировките ще ви бъдат от полза. Човек обича, когато хората тръгват на път и изследват нови места.

  Талисмани за късмет за седмицата от 8 до 14 май 2023 г

  Най-добрият цвят на дрехите, действащ като силен талисман за късмет – бяло. Белите дрехи ще ви подтикнат към общуване и ще провокират другите към открит и приятен разговор. Белите дрехи ще бъдат полезни за тези, които трябва да общуват много с хора по време на работа.

  Хотей. Статуетка или изображение на Хотей е най-добрият талисман за тази седмица. Ще ви донесе късмет в областта на любовта, а също така ще ви помогне да направите правилното впечатление на нови познати.

  снимка

  Тази седмица беше изключително положителна. В тази връзка експертите на сайта dailyhoro.ru препоръчват да бъдете по-активни във всички сфери на живота. Опитайте се да сте в добра форма всеки ден, за да имате време да направите колкото се може повече.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ