9.6 C
София
четвъртък, март 23, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нумерологичен хороскоп за седмицата от 30 януари до 5 февруари 2023 г

  Нумерологията е древна наука с над три хиляди години опит. Специалисти в тази област решиха да споделят този опит с нас, като разказаха кое число ще бъде талисманът на щастието и успеха на кръстопътя на януари и февруари на 2023 г. и как то ще управлява живота ни.
  Струва си да кажем веднага, че това време ще бъде, макар и не лесно, но много благоприятно. Съдбата може да ни накара да направим избор, но не бива да забравяме, че в такъв момент няма правилен и грешен избор. Има само един, който може да ви постави на един или друг път, който води към щастието. Трябва да изберете кой път ви харесва най-много. Запомнете съветите, които ще ви помогнат да не се спънете, ако срещнете дилема по пътя.

  Нумерология за тази седмица

  Започваме, както винаги, с изчисляването на номера на талисмана. За да направите това, добавете заедно всички дати от тази седмица и след това добавете поредния номер на месеца към резултата. Тази седмица засяга два месеца наведнъж, така че добавяме 1 и 2 в края – поредните номера на януари и февруари:
  (30+31+1+2+3+4+5)+1+2=79. 7+9=16. 1+6=7.

  Този път светът е управляван Седем, което означава, че ни очаква много късмет. Числото 7 показва, че Вселената е настроена да помогне. Много е вероятно тя да иска да подаде ръка на тези, които искат да избягат от лапите на ежедневието и унинието, за да преобразят живота си.
  Не се връщайте в миналото. През този период може да ви навестят мисли за бъдещето. В живота ви ще има хора, за които отдавна сте мечтали. Това са нови приятели, нова любов, ментори и ментори. Възможно е да се повторят същите събития, които вече сте наблюдавали в миналото, но сега ще имате шанс да коригирате всичко и да постъпите правилно. Опитайте се да не повтаряте грешките си. Опитайте се да сложите край на предстоящите дела и да се отървете от бремето на миналото.

  Нумерологични съвети за седмицата от 30 януари до 5 февруари 2023 г

  Седмицата е много успешна за активни комуникации.. Не пропускайте възможността да се запознаете с някого. Споделяйте своите емоции и преживявания с близки и скъпи хора. Можете също така да планирате бизнес преговори и да се опитате да получите увеличение на заплатата от началниците си. Общителните хора ще имат успех.
  Колективната работа ще бъде много ползотворна. Можете спокойно да започнете нови проекти, особено ако работите рамо до рамо с хора, на които имате пълно доверие. Това е страхотно време за публично говорене. Нашите думи ще имат силно въздействие върху слушателите.

  Голямо количество информация ще дойде от други, което трябва да бъде проучено и филтрирано. Същото може да се каже и за интернет, телевизията. Ще има много новини, но истината ще се съдържа в малко от тях. Не забравяйте, че безполезна информация ще попречи на личното развитие..

  Това е благоприятен период за изчистване на кармата.. Можете да проверите състоянието на вашата карма, като просто наблюдавате събитията от тази седмица. Ако повтарят добри скорошни събития, значи кармата ви е в ред. Ако са лоши, тогава това е повод да помислите за действията си.
  Числото 7 благоприятства вътрешното и енергийното прочистване.. Седморката също така създава благоприятни условия за изработване на амулети и талисмани, почистване на дома и извършване на ритуали за късмет.

  Що се отнася до сънищата, от 30 януари до 5 февруари много от тях ще бъдат пророчески и скоро може да се сбъднат. Опитайте се да следвате това, за което мечтаетезащото чрез сънищата можете да получите намек за това какво ще се случи в близко бъдеще и как проблемите могат да бъдат решени.

  Тези седем дни можете да посветите на корекцията на вашето тяло. По това време можете да посетите лекари и да се подложите на прегледи. Посетете салон за красота. Можете да отидете на фризьор и да се подстрижете или да пазарувате и да си купите нови дрехи. Новото изображение ще ви направи по-привлекателни и по-млади. В тялото ви ще започне да се появява нова жизненост и ще започнат да протичат процеси на подмладяване. Всяка козметична процедура ще бъде добре дошла.

  Талисмани за късмет за седмицата от 30 януари до 5 февруари 2023 г

  Четирилистна детелина. Изображение на четирилистна детелина или талисмани във формата на четирилистна детелина е страхотен талисман за късмет за тази седмица. Това е основният символ на късмета, така че го използвайте, за да привлечете добро.

  Друг силен талисман ще бъде самият номер 7. Ако го имате на номера на колата си, на банковата си карта или на дрехите си, това ще донесе много късмет.

  Руна Дагаз. Тази седмица може да ви донесе големи промени във всички области. Rune Dagaz само допринася за появата на тези промени, ускорявайки процеса на промяна на живота. Ето как изглежда тази руна:

  снимка

  Ако отдавна сте искали да промените живота си към по-добро, значи е дошло времето, когато трябва да действате. Експертите на сайта show.24-chasa.eu съветват да използвате пет доказани метода и съвети, които ще бъдат много полезни в това.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ