24.7 C
София
четвъртък, септември 21, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нумерологичен хороскоп за седмицата от 29 май до 4 юни 2023 г

  Започва нова седмица. Много от нас искат да знаят какво ще бъде и как можете да привлечете повече късмет в живота си през този период. Експертите по нумерология споделиха знанията си и разказаха как числата ще влияят на нашата енергия.
  Според прогнозите на астролозите седмицата ще бъде много благоприятна. Нумеролозите като цяло са съгласни с това, но отбелязват възможността за малки трудности, които тази статия ще ви помогне да преодолеете. Ще говорим за това кое число ще управлява света, каква е неговата енергия, както и къде можете да намерите силата да продължите напред.

  Нумерология за тази седмица

  Първо трябва да разберете какъв вид число ще управлява енергийните потоци на Вселената. За да направите това, добавете всички дати от тази седмица и след това добавете поредния номер на месеца. Този път седмицата засяга май и юни, така че нека добавим две числа в края наведнъж – 5 и 6:
  (29+30+31+1+2+3+4)+5+6=111. 1+1+1=3.

  Оказва се, че този период ще мине под контрол числа 3. Това е изключително приятен факт, защото това е число с чиста и добра енергия. Тази седмица ще бъде придружена от общо нарастване на силата и амбицията за вас и мен, но Тройката действа по специален начин. То ни тласка не към финансов растеж, а по-скоро към духовен растеж. Тя обича, когато човек се опитва да се свърже с Бог чрез молитви и духовни практики.
  Хората ще се чувстват добре тази седмица. Мнозина ще имат чувството, че всичко си е дошло на мястото. Безпричинното безпокойство и паника ще изчезнат, както и депресивните мисли. Всичко това е следствие от повишаването на добрата творческа енергия. Тройката е на наша страна с вас, така че много неща ще се получат от първия път.

  Нумерологични съвети за седмицата от 29 май до 4 юни 2023 г

  През този период можете да отидете на пътуване. Три е числото на мъдростта, така че много хора ще започнат да шофират по-спокойно, така че вероятността от инциденти ще бъде намалена.
  Носете тъмни дрехи възможно най-малко. Можете да носите черно, но е важно да има малко такива дрехи.

  Пречистете умствено и духовно. Не таете зло в себе си и прощавайте на хората за обиди. Преживяванията плашат благоприятната енергия на числото Три. Прогонете всички лоши неща от главата си. Така спестявате и увеличавате късмета си.

  Това е подходящият момент за опитайте се да намерите нови приятели. Тримата ще се погрижат хората да са точно такива, каквито са в действителност. Този период няма да ни склони към преструвки. Празната и безперспективна комуникация ще стане рядкост.
  Започнете да се доверявате на съветите на най-близките си хора. Ако ви бъдат дадени важни обещания, тогава с голяма вероятност те ще бъдат изпълнени в бъдеще. Илюзиите и измамата ще заобиколят на заден план. Колективните дейности и дела ще бъдат полезни.

  Можете също така безопасно започнете нов бизнес или планирайте нещо за бъдещето. Опитайте се да направите равносметка на отиващата си пролет и да се настроите на нещо ново.

  Ще бъде полезно духовно пазаруване – можете да си купите книги за Бог и религията, да отидете на църква, синагога или джамия. Възможно е и дори е необходимо да се дава милостиня. Други придобивки също ще бъдат от полза, но само ако не пазарувате просто така, без цел.

  При желание можеш да си сам малко време да помисля за нещо важно. В брачните отношения ще започне период на „размразяване“, когато напрежението, сдържаността ще изчезнат и ще бъдат заменени от взаимно разбиране и доброта.

  Голямо количество положителна енергия ще получат тези, които умеят да прощават. Ако някой ви е направил нещо лошо в миналото, оставете го. Не позволявайте на неприятни мисли да ви погълнат.

  Този период е много благоприятен за дейности в различни области. Най-важното е, че вашият няма много работа. Можете да започнете нови проекти, както и да завършите започнатото по-рано.

  Период от 29 май до 4 юни – чудесно време за домакинска работа. Ако желаете, можете да прекарате повече време у дома и да го посветите на проста работа.

  Можете да прекарвате време сами, да правите малко почистване, да работите в градината. Колкото повече време можете да посветите на проста физическа активност, толкова по-лесно ще получите емоционално облекчение. Но не забравяйте, че вършенето на домакински задължения си струва само ако те не са ви в тежест. Не започвайте ремонти, не правете общо почистване.

  Талисмани за късмет за седмицата от 29 май до 4 юни 2023 г

  Руна Райдо. Символизира духовното израстване, което е предписано от лекаря по време на управлението на числото 3. Това е най-важното число за всички хора, които искат да постигнат просветление и да придобият вяра в най-доброто. Ето как изглежда руната:

  снимка

  Предмети, дарени от наши близки. Ако имате някакъв предмет, който ви напомня за любим човек, който ви го е подарил, носете този предмет със себе си. Може да бъде украшение, елемент от облеклото, талисман, аксесоар.

  При желание много от нас ще могат да започнат нов живот от нулата през този период. Експертите на сайта show.24-chasa.eu, както и нумеролозите, силно препоръчват да изберете не най-краткия път към щастието, а най-спокойния и най-малко опасния.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ