28.5 C
София
неделя, септември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нумерологичен хороскоп за седмицата от 22 до 28 май 2023 г

  Идва последната пълна седмица на май. Нумеролозите казаха кое число ще управлява света и също така споделиха мнението си за това как можете да получите подкрепа от това число.
  Очаква ни изключително хармоничен и светъл период. В периода от 22 до 28 много неща ще се получават и то без особени усилия, но това не означава, че можете да разчитате само на късмета. Всяко ваше дело и начинание, ако е насочено към добри цели, ще доведе до голям успех. Нумеролозите горещо ви съветват да започвате всяка сутрин от тази седмица с любов към себе си и към света. По-рано говорихме как да правим това по-често.

  Нумерология за тази седмица

  Като начало си струва да разберете какъв номер ще се опита да ни помогне да разкрием максимално потенциала си. За да направите това, добавете всички дати и след това добавете 5 към тях – поредния номер на май:
  (22+23+24+25+26+27+28)+5=180. 1+8+0=9.

  Оказва се, че светът ще управлява Девет. Това е число с доста мощна енергия, което обича, когато хората завършват важни неща. Това е изключително щастливо число за последната седмица на май. Бордът на Деветте отново ни намеква, че трябва да свършим нещата преди настъпването на лятото. Трябва да се съсредоточите върху нещо приятно и важно едновременно. Идва момент, когато бездействието е равносилно на загуба.
  По това време в човешката душа и в природата като цяло цари хармония. В никакъв случай не трябва да се чупи. В периода от 22-ри до 28-ми нумеролозите отбелязват повишено ниво на мотивация. Много хора не само ще искат да направят нещо, но ще искат да го правят по-добре от всякога.

  Нумерологични съвети за седмицата от 22 май до 28 май 2023 г

  Избягвайте лоши думи, негативни действия, лоши мисли. Не се ядосвайте, не си отмъщавайте, не тайте злоба към други хора или към съдбата. Всеки разрушителен акт може да доведе до факта, че късметът просто се отвръща от вас. Ако сте мили и позитивни, съдбата, напротив, ще ви осигури мощна подкрепа.
  Трябва да уважаваме не само хората, но и природата. Докато Деветимата е начело, не можете да изхвърляте отпадъци, да режете дървета, да берете цветя, да ядете месо. По-добре е да помогнете на природата в нейното развитие. Например, засадете ново растение, купете цвете за къщата. Осиновете домашен любимец от приют.

  Опитайте се да сте в добро настроение през цялата седмица. Мрачен и недружелюбен човек може да си навлече неприятности, както и да стане магнит за същите тъмни личности.

  Не се страхувайте да действате и бъдете възможно най-активни. Не забравяйте да си почивате, за да не се пренатоварвате. Девет възстановява силата на хората много слабо, така че почивката е изключително важна сега.
  Възможна е рязка промяна в настроението и вероятно не към по-добро. Тъгата, гневът или негативизмът бързо ще преминат, ако не се фокусирате върху тези чувства и емоции.

  В периода от 22 до 28 май ще бъде много полезно да работите с чакрите и кармата. Медитацията е добре дадена, защото чрез нея можете да опознаете душата си и да разберете целта. Концентрирайте съзнанието си, надникнете във вътрешния си свят. Ще бъде полезно да анализирате действията си, да погледнете назад и да направите равносметка на месеца.

  През тези седем дни можете да направите промени в живота сино внимавайте в това отношение. По-добре е да предприемате решителни стъпки по балансиран начин. Това се отнася както за работата, така и за трансформацията на външния вид, любовта.

  Можете да отидете на диета. Силно не се препоръчва преяждане.. По-добре е да не ядете месо, но можете да ядете риба. Избягвайте твърде много излагане на слънце. Почистете тялото отвътре, подредете кожата. Можете да използвате специална почистваща козметика.

  Общуването ще ви бъде от полза и ще ви развесели. Не злоупотребявайте с чуждото доверие и не се налагайте.

  Опитайте се да се вслушате в съветите на другитеако са подарени от близки приятели или роднини. Това е периодът, в който всичките ни добри дела ще ни се върнат стократно. Ако наскоро сте помогнали на хора, подкрепили сте ги, ще получите награда. Всеки ще си получи заслуженото по право.

  Това е добър момент за укрепване на съществуващите взаимоотношения.. Запознанствата също ще бъдат полезни, но търсенето на сродна душа може да се окаже безплодно. Не се страхувайте да флиртувате, но не очаквайте бързи резултати.

  Не бъдете мързеливи през това време.. Безделието може да се превърне в лошо настроение. Опитайте се да направите поне нещо – ако не ви се чисти къщата, полейте цветята. Ако не ви се работи, подредете нещата на работното място и т.н.

  Талисмани за късмет за тази седмица

  златни бижута. Златото ще ви даде необходимия заряд на жизненост, увереност, а също така ще увеличи любовта към живота. Ако искате да постигнете добри резултати в бизнеса и любовта, тогава разочарованите обеци и гривни от злато ще станат универсални талисмани на късмет за вас.

  Червени и бели цветове в дрехите. Червеното се съчетава добре със златни бижута, а също така има подобен ефект върху енергията. Бялото е по-подходящо за тези, които искат лекота и не желаят да отдават всичко от себе си на работа или любов.

  Вселената е на наша страна, затова се опитайте да забележите знаците на съдбата. Нумеролозите и експертите на dailyhoro.ru ви желаят късмет във всички нови начинания, търпение, воля и мотивация.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ