34.2 C
София
сряда, юли 10, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нумерологичен хороскоп за седмицата от 20 март до 26 март 2023 г

  Нумерологичният анализ на тази седмица и заключенията на експертите ще ви помогнат да планирате нещата правилно и да разберете какви трябва да бъдат целите ви в този момент. Нумеролозите също говориха за най-добрите талисмани за следващите седем дни.
  Това ще бъде много благоприятно време, особено като се има предвид, че този път числото на талисмана почти напълно съвпада с настроението на нощните светила. Това е най-доброто време да приложите на практика уменията, научени по-рано. Опитайте се да следвате здравия разум, но не забравяйте, че интуицията също може да бъде полезна. Специални техники и упражнения ще ви помогнат да го развиете.

  Нумерология за тази седмица

  За да разберете енергията и основното послание на тази седмица, е важно да знаете числото, което ще управлява света този път. За да го изчислите, трябва да съберете всички дати от седмицата и да добавите към тях в края 3 – поредния номер на март:
  (20+21+22+23+24+25+26)+3=164. 1+6+4=11. 1+1=2.

  Две Енергии ще ни помогне с вас в работата и делата. По принцип можете да се посветите на духовни търсения, но работата и саморазвитието ще бъдат приоритет. Числото 2 ще ни помогне да преодолеем съмнението и нерешителността, за да постигнем целите си. Това число ще помогне на теб и мен да победим себе си, страховете си. Много от нас ще могат да завладеят нови висоти в бизнеса, работата, бизнеса и да се издигнат до нов етап на интелектуално развитие. Основната цел на тази седмица е да станете по-добри.
  За да постигнем успешно целите си, много от нас ще трябва да се предпазят от ненужни контакти и да останат сами. Ако смятате и чувствате, че вашето спасение е в общуването и обединяването на усилията, тогава можете спокойно да работите ръка за ръка с някой друг.

  Нумерологични съвети за седмицата 20-26 март 2023 г

  Този период предполага независимост, но не бива да го превръщате в изолация.. Хората около вас могат да споделят с вас полезна информация или да ви дадат много важни съвети как да преодолеете възникналите проблеми.
  Ако е възможно, най-добре е да не пътувате далеч от дома през тези седем дни. Посветете се на домакинска работа, общо почистване. Периодът от 20 до 26 е благоприятен за ремонти, пренареждане на мебели.

  Много от нашите действия могат да бъдат съдбоносни. Всяка ситуация ще определи остатъка от живота ви. За да не сложите край на развитието, а да продължите да се развивате в правилната посока, опитайте се да правите само балансирани действия.

  Опитайте тези дни да намерите свобода. Свобода от съмнения и болезнени мисли за миналото. Колкото повече мислите за настоящия момент и му се наслаждавате, толкова по-добре. Двойката ще ни помогне да се освободим от негодувание и негативни мисли.
  Нумеролозите съветват да затворите финансови дългове. Числото 2 не обича, когато дължим нещо на някого. Освен това двойката не харесва, когато хората лъжат и дават празни обещания. Не се поддавайте на гордостта и арогантността, тъй като това също може да провокира големи проблеми в бъдеще.

  Ако отдавна планирате някаква важна покупка, тогава знайте, че периодът от 20 до 26 е идеален за това. Основното нещо е да изберете правилния продавач, да прочетете коментарите и отзивите за продукта.

  Две одобрява поста и постенето. Преяждането, напротив, може да доведе до проблеми, тъй като числото 2 не обича излишни украшения. Злоупотребата със силни напитки също е забранена. Спортът, разходките, лесното актуализиране на външния вид и изображението ще донесат ползи за тялото.

  Това е един от онези периоди, в които можете да намерите компания от съмишленици.. Общуването с много близки по дух хора ще ви помогне да отворите очите си за много неща. Не довеждайте разногласия до конфронтация. Кавгите ще доведат до негативни последици. Периодът не е подходящ за брак.

  Талисмани за късмет за седмицата от 20 март до 26 март 2023 г.

  Две насърчава лидерските амбиции, следователно през този седемдневен период камъните от елемента на Огъня ще станат полезни: кехлибар, пирит, рубин. В любовта тези минерали също ще донесат много ползи. Заслужава да се отбележи и полезността гранатакоето ще ви помогне да разкриете напълно своята харизма и да направите добро впечатление на противоположния пол.

  От бижута е по-добре да се даде предпочитание златни изделия особено пръстени и гривни. Този метал ще разкрие пълния си потенциал, ако носите с него жълти, червени или оранжеви дрехи.

  Експертите на уебсайта show.24-chasa.eu ви желаят успешна седмица. Опитайте се да се отървете от навиците, които ви карат да живеете вчера. Те могат да доведат до големи трудности в различни сфери на живота.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ