18.8 C
София
неделя, юни 16, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нумерологичен хороскоп за седмицата от 13 март до 19 март 2023 г

  Нумерологията е наука с повече от три хиляди години история. През това време експертите в областта натрупват богат опит по отношение на прогнози и прогнози за бъдещето. Време е да разберем какво мислят нумеролозите за предстоящата седмица от 13 до 19 март 2023 г.
  Определено е невъзможно да го наречем лесно, но трудностите, които ще срещнем по пътя, могат да ни направят по-мъдри и по-умни. Бъдете внимателни, тъй като числата от тази седмица ни предупреждават за повишена възможност от зло око или дори самозло око. Отрицателните мисли, за разлика от положителните, ще се сбъдват много по-често. Опитайте се да мислите за нещо хубаво по-често.

  Нумерология за тази седмица

  За да разберем какви опасности и възможности можем да срещнем по пътя, първо трябва да разберем какъв вид число ще контролира енергийните потоци. За да направите това, добавете всички дати от дните от седмицата, като добавите към тях поредния номер на текущия месец – т.е. 3:
  (13+14+15+16+17+18+19)+3=115. 1+1+5=7.

  Този път на кормилото ще бъде номер 7, който олицетворява източника на голям късмет. Това означава, че въпреки факта, че хората могат да имат отрицателно въздействие един върху друг, крайният резултат от всички проблеми ще бъде положителен. Основното нещо е да вярвате в това и да не се страхувате от изпитания.
  Седемте ще ни дадат възможност да преживеем всички проблеми, но за да издържим лесно всички трудности на този период, трябва да пестим енергия. Няма нищо лошо в това да прекарвате време в самота. Числото 7 ще ни даде силна интуиция, но шестото чувство най-вероятно ще се прояви само в трудни житейски ситуации.

  Нумерологични съвети за седмицата 13-19 март 2023 г

  Отделете свободното си време тази седмица, за да пречистите душата си. Борете се с негативните мисли. Медитацията, заобиколена от горящи свещи, ще бъде полезна. Също така периодът е благоприятен за отдих на открито, разходки.
  През тези седем дни се препоръчва внимателно да обмислите думите и делата си.. Не бъди горд и егоист. Ако се страхувате да се включите в конфликт, по-добре е да се научите как да сдържате емоциите. Всяка дреболия и всяка случайно изпусната дума може да предизвика кавга с близки и сродна душа.

  Седемте предпочитат самотниците. Ако обичате да прекарвате време в уединение, значи ви очакват приятни мигове, прозрения. Числото 7 ще се опита да ви накара да се почувствате специални.

  През този период хората могат да станат много впечатлителни, така че ще им бъде лесно да вдъхновят всяка мисъл. Не приемайте за истина всичко, което чуете от непознати – дори на живо, дори по телевизията или в интернет. Така че Седемте няма да ви лишат от късмет.
  В любовната сфера не бива да очаквате голям успех. Всеки, който сега търси любов, е по-добре да се откаже от безусловното доверие на нови хора. За тези, които са във връзка, напротив, е важно да се доверите напълно на любим човек.

  От 13-ти до 19-ти ще бъде доста лесно да изпаднете в зависимост от някаква идея. Ако внезапно имате натрапчиви мисли, обмислете внимателно действията си, за да не си навлечете неприятности.. Късметът ще следва тези, които са предпазливи.

  Много хора ще станат по-мрачни, тревожни, депресивни, но това не означава, че трябва да общувате с тях. Опитайте се да избягвате близък контакт с тези, които носят негативност.. Негативните мисли на други хора могат да имат изключително негативно въздействие върху вашето благосъстояние и здраве.

  Не се поддавайте на провокации и не провокирайте сами хората. Не се препоръчва да подреждате нещата, тъй като по този начин можете да предизвикате голяма кавга или дори битка.

  Когато почивате след тежък работен ден или през почивните дни, по-добре е да изключите телефона и също така не влизайте в социалните мрежи. Важно е да превключите от работа към почивка и мисли за нещо приятно.

  Периодът е много неподходящ за смяна на месторабота или сфера на дейност.. Всички действия трябва да бъдат внимателно обмислени. Едно грешно действие може да обезсили всичките ви начинания.

  Талисмани за късмет за седмицата от 13 март до 19 март 2023 г.

  Четирилистна детелина. Изображението на четирилистна детелина върви добре с енергията на числото 7. Поставете това изображение на десктопа на вашия компютър или скрийнсейвъра на телефона, за да създадете по-мощна връзка с числото 7.

  Лилаво. Лилавите дрехи, нокти и бижута значително ще засилят силата на вашето шесто чувство. В периода от 13-ти до 19-ти може да ви потрябва повече от веднъж.

  Желаем ви успех през тези седем дни. Ако внезапно трябва да вземете някои важни и съдбоносни решения, експертите на сайта dailyhoro.ru силно ви съветват да използвате нумерологичното изчисление, за да изчислите идеалната дата за това. Нека Седемте бъдат на ваша страна.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ