2.8 C
София
събота, март 25, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Нумерологичен хороскоп от 26 декември 2022 г. до 1 януари 2023 г

  Нумерологията е най-старата наука за числата, която изучава тяхното влияние върху съдбите на хората, народите и като цяло на цялото човечество. Време е да разберем какво мислят експертите в тази област за това каква ще бъде следващата седмица.
  Струва си да се каже веднага, че последната седмица на годината ще бъде „двойна“. Той ще съдържа силата на доброто и злото, хората ще бъдат едновременно склонни към саможертва и егоизъм. Понякога дори не можете да разберете себе си, да не говорим за хората около вас. Въпреки това има начини да останете на повърхността. Именно за тях ще бъде обсъдено в тази статия. Започнете с използването на талисмани за спокойствие, защото именно вътрешната хармония ще гарантира вашата стабилност във всяка сфера на живота.

  Нумерология за тази седмица

  Трябва да започнете с изчисляване на броя на късмета за този период. Ние действаме според обичайните правила – добавяме числата на всеки ден от седмицата и след това добавяме в края не едно, а две числа, тъй като седмицата засяга два месеца наведнъж: дванадесетия и първия по ред.
  (26+27+28+29+30+31+1)+12+1=185. Събираме числата, докато получим чист диапазон от 1 до 9: 1+8+5=14. 1+4=5.

  Този път Пет управлява света. Това е основната причина за двойствеността, която беше обсъдена малко по-горе. Просто е, защото числото пет представлява половината от десет – то стои в средата и символизира прехода от едно състояние към друго – от първата половина към втората. Това е много добре, защото това е датата на подновяване, а тази седмица започва новата година.
  Числото 5 може да отразява нашето поведение с вас. Поради тази причина нумеролозите съветват никой да не пресича пътя, да не наранява никого. Дори и да измислите схема, която никой няма да може да разреши, това не означава, че няма да получите заслуженото. Кармата ви ще бъде развалена, което не е най-доброто събитие преди настъпването на новата 2023 година.

  Нумерологични съвети за седмицата от 26 декември 2022 г. до 1 януари 2023 г.

  Вселената може да ни изправи пред дилеми. Може да се наложи да вземете важно решение, да направите много труден избор. Да останеш на повърхността в такъв момент ще бъде трудно, но възможно. Това ще ви помогне просто предпазливост. Не бързайте, но действайте решително.
  В такива периоди можете и дори трябва да помолите за подкрепа на близки. Роднини и приятели могат да ви помогнат да се измъкнете от лапите на проблемите, но няма да е толкова лесно да направите това, ако ви липсва доверие и постоянно се съмнявате във всички.

  Променете нещо в себе си, за да промените целия си живот. Тази седмица е важно да разберете мястото си в този свят и да признаете, че нищо не се случва просто така. Трябва да се освободите от това, което ви дърпа към дъното или ви лишава от увереност.

  Равенството и равенството трябва да царят в любовните отношения. Ако влюбените хора се опитват да доминират един над друг, връзката може да се срине и няма да е възможно да „съберете парчетата“ на любовта. Избягвайте манипулации, спорове и скандали.
  Поддържането на вътрешно равновесие в такива дни е изключително трудно. За да не паднете сърце и да не изгубите нервите си за дреболии, опитайте се да си казвате по-често, че всички неприятности и трудности са временни, защото са. Всички неприятни неща, които се случват тази седмица, вероятно ще бъдат забравени много бързо.

  Спокойствие и спокойствие — това е, от което всички имаме нужда в края на 2022 г. Ако искате последните дни от годината да не станат проблемни за вас, важно е да се придържате към познатите брегове, да поемате по-малко рискове и да прекарвате повече време в това, което обичате с цялото си сърце.

  Талисмани за късмет за седмицата от 26 декември 2022 г. до 1 януари 2023 г.

  Най-добрите камъни талисмани за тази седмица са тези, в които енергията е възможно най-балансирана. Например това малахиткъдето и четирите елемента са равни. Това александриткъдето земята и водата са равни. Това gематит, който съчетава Земята и Огъня. Други такива камъни включват родонит с неговите привидно несъвместими сили на Огън и Вода.

  Руна Беркана. Това е руна, която помага на човек да придобие физически и психически баланс едновременно. Най-добре се комбинира със силата на числото 5. Изображението на тази руна трябва да се приложи в центъра на гърдите ви. Това ще помогне да се постигне спокойствие и премереност във всяка ситуация. Ето как изглежда Беркана:

  снимка

  Огледало. Огледалото е олицетворение на границата между двата свята – физически и енергиен. Поставете малко огледало в джоба или чантата си. През деня ще ви пази от опасности.

  Експертите на сайта show.24-chasa.eu ви пожелават успешен край на тази година и приятно посрещане на новата. Нека тази седмица бъде време на победа за вас. Опитайте се да пуснете миналото, за да погледнете в бъдещето и да придобиете вяра, че то ще бъде благоприятно.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ