28.5 C
София
неделя, септември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Неузнаваема! Няма да познаете Деси Слава, пак е топ мацка СНИМКА

  Ако сте виждали Деси Слава в последните години, вероятно едва ли бихте допуснали толкова драстична промяна, каквато демонстрира ангелогласната блондинка сега.
  Изпълнителката е направо преобразена и съвсем скоро ще се покаже в целия си блясък в новото си видео, което още отсега приковава интереса и реакциите на почитателите й в социалните мрежи.

  Азис скочи срещу Деси Слава, нарече я предателка СНИМКА
  Засега Деси Слава загатва единствено: „Нещо се готви…“, без да влиза в каквито и да е подробности около проекта, върху който работи. Разбира се, показа и кадър с новата си визия, с която силно впечатли последователите си.

  „Леле, като нова! Как постигна такъв зашеметяващ резултат, Деси? Нямам търпение да видя проекта“, гласи един от многото коментари под поста на певицата.
  „Чудесна си, Деси! Стил, излъчване… и ангелски глас, който слушам с огромно удоволствие!“, „Готвиш винаги някакви вкусотии, нямам търпение да се нарадвам на поредния музикален екстаз от вкусове“, „Изглеждаш повече от страхотно! Прекрасна визия, уникален глас… Очакваме с нетърпение!“, гласят още реакции под поста на блондинката.

  Деси Слава изуми с поредна драстична промяна СНИМКА
  Други пък се интересуват как е успяла да отслабне толкова драстично, дали наистина изглежда така на живо, или все пак е използван и фотошоп за снимките./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ