6.8 C
София
петък, ноември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Гаджето на Денислава от „Игри на волята“ се оказа богат бизнесмен

  Денислава Велкова от „Игри на волята“, която влезе във формата заедно с майка си Виолета Стайкова, се оказа в любовна афера с доста богат бизнесмен, който живее в Чикаго. Името му е Любомир Иванов и е собственик на голяма компания с камиони, с повече от 100 души персонал.
  Любомир обаче, не е съвсем неизвестен за родните тв зрители, тъй като през 2021-ва участва във „Фермата“ и дари 50 000 лв. за построяването на манастир. За връзката на блондинката с бизнесмена проговориха близки до двойката и макар Денислава също да е живяла в САЩ, тя се запознава с Любомир не отвъд океана, а в София. 

  Мачото Гатьо проплака от тежък проблем в „Игри на волята“, лицето му се поду след… СНИМКИ
  Връзката им е вече повече от половин година, но при едно от пътуванията на бизнесмена настъпва разрив в отношенията им и прекратяват всякаква комуникация. Тогава Денислава започва нова връзка – с Кристиян Кирилов от риалити сериала „София ден и нощ“, но любовната им история не продължава дълго. Двамата се разделят, а след това Дени и Любомир отново си стават близки.
  Изглежда, че Любомир държи много на Денислава, като според близки до двойката – има намерение да направи връзката им дори и още по-стабилна съвсем скоро, пише „Флагман“. Дали обаче 39-годишният бизнесмен и 24-годишната блондинка ще стигнат до сватба, предстои да разберем.

  Мариела Нордел съсипа Гатьо от „Игри на волята“: Не става в леглото
  Любомир Иванов има един брак зад гърба си и две деца, а от визитката му във „Фермата“ стана ясно още, че след развода със съпругата му синът остава да живее при него, а и дъщеря му прекарва по-голяма част от времето с тях. Любомир признава също, че мечтае за здраво и голямо семейство и много иска това да му се случи един ден./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ