20.8 C
София
неделя, септември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Джизъса: Мина много време, изслушах много лъжи, време е да кажа истината за Златка Райкова

  Благой Георгиев влезе в „Сървайвър” преди три месеца и успя да излезе от там като победител с голямата награда в размер на 150 000 лева. А към днешна дата явно е вече за равносметки, каквито обикновено се правят след някакви ключови събития в личния живот.
  Футболистът има 4 деца от 3 жени, както и два брака. В момента е в развод с последната си съпруга Полина, за която се ожени едва преди няколко месеца. Обаче не крие, че победата в „Сървайвър“ го прави много щастлив!

  Сашо Кадиев побесня, хвърли се с остри думи срещу Благо Джизъса
  „Колкото и да беше тежко, колкото и да исках да си тръгна още първата седмица, когато беше най-тежко, мобилизирах се и дадох най-доброто от себе си. Накрая и спечелих. Това е най-важното“, разкрива бившият футболист и не крие, че винаги е искал да спечели всяко едно състезание или мач и е тръгвал с цел победа.
  Не само планирал победата си в „Сървайвър“, а и се готвил за нея. признава, че дори поддържането на елементарната хигиена в риалитито е била много трудна. Не си миели зъбите, не можел да вкара пръстите в косата си от мръсотия. Миели зъбите си с пепелта от огъня, направо „лукс“, както се изразява самият той.

  В риалити формата Джизъса свалил 14 кг., което е страшно много, но сега се възстановява и вече е успял да си върне 6-7 кг. от тях, защото като се прибрал мислел само за ядене. А след риалитито е категоричен, че не иска да вижда кокос дори и на снимка. Намразил също така и ориза.
  Твърди, че не е мислил какво ще прави с парите от наградата и допълва, че искал да спечели не заради парите, а заради емоцията да остане последен. Признава, че би участвал и в „Ергенът“, тъй като му се струва интересно предизвикателство.

  Останал изненадан от това, че Полина подала документи за развод, докато бил в „Сървайвър“ и допълва, че изобщо не очаквал. Там бил без комуникация с външния свят и няма как да знае какво й се е въртяло в главата. Въпреки това приема нещата спокойно и уважава решението й. Допълва, че не таи лоши чувства към нея и й пожелава да открие това, което търси, пише „Уикенд“.
  Категорично отрича да е имал връзка с Татяна и добавя, че това са пълни глупости. Двамата се познават отпреди 5-6 години, но никога не са били интимни.

  Джизъса с първи думи за развода с Поли, призна и че новата жена… ВИДЕО

  Няма връзка и с щерката на Ванко 1, така че няма за какво да му избива зъбите. В последните две седмици е разбрал, че вечер ляга с една жена, а сутрин се събужда с друга. Според твърденията му няма връзка и с Мария Обрейкова.

  Джизъса твърди, че той никога не омайва жените, а те него, тъй като е доста срамежлив. Няма определен тип жени, които му харесват. Подчертава, че в момента изобщо не му е до връзки и жени и иска да обърне внимание на децата си.

  Не крие, че е мислил да напише книга да живота си и дори е убеден, че тя ще е най-продаваната у нас. Съжалява за много неща, но именно изпитанията са го направили по-силен. Признава, че отдавна е загубил бройката на татуировките си, тъй като след осмата е спрял да ги брои.

  Макар от доста време да се опитват да го фалират, Благой Георгиев е категоричен, че още не е фалирал. Все още може да издържа децата си, живее в собствен дом. Дори напоследък се замисля дали да не си наеме адвокат и да осъди всички, които съчиняват такива измислици по негов адрес.

  Съжалява за това, че се е отказал твърде рано от футбола и допълва, че можел да играе поне още 4-5 години. В заключение посочва, че в „Сървайвър“ му дошли много идеи, които мисли да осъществи. Те обаче не са свързани с футбол./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ