13.2 C
София
вторник, април 30, 2024
ОЩЕ

    ПРОЧЕТИ

    Как да изчислим дните за сключване на финансови сделки и стартиране на важни проекти





    Нумерологията е много полезна наука по отношение на избора на правилните стъпки в живота. Ако ви предстои важна среща или сериозен финансов бизнес, можете да изчислите най-успешния ден за това. Експерти казаха как да го направя.




    В нумерологията датата е по-важна. Ето защо при това изчисление е много важно да обърнете внимание на пълната дата от деня, която искате да изберете за важен въпрос. Денят от седмицата също играе много важна роля, тъй като всеки ден има своя собствена енергия.

    Нумерологично изчисление на успешни финансови и бизнес срещи

    Така че, да кажем, че трябва да определите дата за интервю или да изберете ден, в който да купите нещо много скъпо. Избирате ден от календара и правите прости изчисления: събирате всички цифри на датата и добавяте поредния номер на деня от седмицата в края. Например вторник, 7 март 2023 г. (07.03.2023 г.):




    (7+0+3+2+0+2+3)+2=19. Събирайте, докато получите число от 1 до 9: 1+9=10; 1+0=1.

    В този пример се оказа числото 1. Освен това е осигурено декодиране на всички числа от 1 до 9. Просто погледнете това число и изберете деня, който съответства на него. Ако не ви харесва определен ден, просто изберете друга дата и изчислете за нея. Повторете процеса, докато намерите идеалната дата.




    Декодиране на числа за избор на добра дата

    Мерна единица. Такъв ден е идеален за интервюта, срещи, важни разговори с началници. Можете да поискате повишение или да споделите новата си идея. С голяма вероятност ще бъдете изслушани и разбрани, ще ви бъде даден шанс да говорите. Това е чудесен ден за опити за преговори с човек за нещо важно.

    двойка. Числото 2 означава, че денят е чудесен за вземане на важни решения, но не и в екип. В такива дни е по-добре да работите сами и да не казвате на никого за плановете си за бъдещето. Това е подходящо време за монотонна работа и започване на важни дела, но без чужда помощ.




    Тройка. Този ден абсолютно не е подходящ за пазаруване, преговори или нов бизнес. Три е олицетворение на духовността, така че неговата зона на влияние е ограничена до опит да намери своето място в този свят и да укрепи вярата в себе си и по-доброто бъдеще.

    Четири. Такъв ден е много балансиран и подходящ за абсолютно всеки бизнес. Има по-благоприятни дни за работа и пазаруване, но ако денят се управлява от числото 4, тогава може да се използва за това, което сте планирали, но не и да се надявате на най-добър резултат. Числото четири представлява стабилност и предвидимост.

    Пет. Денят, който преминава под егидата на числото 5, е най-подходящ за работа в екип. Най-голям успех ще има в случаите, когато двама души обединят усилията си, тъй като Петицата символизира огледалност и двойственост.




    шест. Това е най-добрият ден за творческа дейност, творческа работа. Шестицата не се противопоставя на правенето на покупки и сключването на сделки. Също така в този ден можете спокойно да тръгнете на дълги пътувания, командировки, да купувате изкуство.

    Седем. Числото 7 представлява късмет, така че ако го получите в изчисленията си, това означава, че такъв ден ще бъде идеален за всяка трудна работа и нови начала, както и за преговори.

    Осем. Числото Осем е най-доброто число, което можете да получите, когато изчислявате ден, който е идеален за финансови и бизнес дейности. Осем помага при извършването на скъпи покупки, а също така подсказва пътя, следвайки който определено ще ви доведе до успех. Такива дни са идеални за обмяна на валута, интервюта, командировки, закупуване на нещо значимо.

    Девет. Денят е добър за сключване на сделки, но не и за започване на съвместна работа. Девет обича, когато хората завършват нещо. Във всеки случай, ако по време на изчисленията сте получили девет, тогава в такъв ден не трябва да стоите бездействащи.

    Също така експертите на сайта dailyhoro.ru ви съветват да прочетете нашата статия за това как да намерите своето призвание в живота с помощта на нумерологията. Това е много важно, защото без него е изключително трудно да получите мотивация и да си поставите важни цели. Желаем ви успех в бизнеса и бързо постигане на успех.

    Превод: show.24-chasa.eu
    Източник: Дейлихоро





    Филми онлайн без реклами

    ПОСЛЕДНО

    НЕ ПРОПУСКАЙ