14 C
София
вторник, април 30, 2024
ОЩЕ

    ПРОЧЕТИ

    Нумерологичен хороскоп за седмицата от 6 февруари до 12 февруари 2023 г





    Започва нова седмица, в която февруари ще влезе в законните си права и ще властва. Нумеролозите анализираха тази седмица и стигнаха до извода, че тя ще бъде доста положителна, но в някои аспекти много двусмислена.




    Очаква ни много добър период, за да се опитаме да анализираме живота си и да се опитаме да планираме нещата за бъдещето, осъзнавайки своите грешки и недостатъци. Седмицата е добра за нови начала, за опити за постигане на някаква цел. Активните и целеустремени хора ще се чувстват спокойни. Всички дела, започнати от 6 до 12 февруари, вероятно ще бъдат успешни в бъдеще. Всички конструктивни действия ще бъдат от полза. Може би сме на прага на промяната.

    Нумерология за тази седмица

    Първо трябва да изчислите кое число ще управлява света през този период от време и за това просто събираме всички дати от тази седмица и след това добавяме поредния номер на месеца към резултата. Поредният номер на февруари е 2, така че получаваме следното:




    (6+7+8+9+10+11+12)+2=65. 6+5=11. 1+1=2.

    Оказва се, че светът ще управлява номер 2. именно това ще ни зарази с желанието да променим нещо и да направим живота си по-добър. Съдбата ни ще бъде в собствените ни ръце. Вселената иска сами да вземаме важни решения, а не да разчитаме на външна помощ.




    Силната енергия на Двамата ще се отрази благотворно на запасите ни от сила и мотивация. Мнозина ще успеят да излязат от състояние на меланхолия, като започнат да действат и променят живота си към по-добро. Ако имате фобии, числото 2 ще ви помогне да ги преодолеете и да станете свободни.

    Най-добрият лек срещу внезапно нахлулата тъга в периода от 6 до 12 февруари е физическата активност. Също така през този период ще бъде важно да преобразите дома си чрез пренареждане, ремонт, общо почистване. Прогонете меланхолията и унинието, защото числото 2 ще ви помогне да ускорите процеса на пречистване. Излежаването вече е противопоказано. Мързелът допринася за натрупването и стагнацията на енергия, което може да повлияе негативно на благосъстоянието.




    Нумерологични съвети за седмицата от 6 февруари до 12 февруари 2023 г

    Посветете тези седем дни на най-важните и основни неща. Не отлагайте за утре това, което можете да направите днес. Двойката ще ни даде много сила, особено ако има за какво да се борим.

    Чувствайте се свободни да работите с информация. Усвояването, обработката и структурирането на информация ще бъде много успешно. Това означава, че можете да получите нови знания и да вземете курсове за подобряване на уменията.

    Малките неща ще имат огромно влияние върху всеки от нас. Например случайно прочетено заглавие на новина в интернет или неволно чута фраза в разговор между непознати. Струва си да се вслушвате в съветите на другите и във вътрешния глас.




    Нумеролозите не препоръчват извършването на магически ритуалиособено от черна магия. На сънищата не трябва да се придава голямо значение. Не се сбъдват и не носят важна информация в себе си.

    Полезно е да започнете да гладувате, да се подложите на диета, да започнете да спортувате. Твърде тежката и нездравословна храна може да повлияе негативно на здравето и енергията. Смята се, че всяка погълната течност замърсява тялото, затова се опитайте да пиете по-малко. Откажете се от сладкото и горчивото, дайте предпочитание на соленото. Можете да ядете ядки.

    Не се препоръчва преяждане от 6-ти до 12-ти. Също така е по-добре да се откажете от алкохола и пушенето. Не се препоръчва претоварване на зрението. Ако в момента имате някакви заболявания, тогава числото 2 ще ви помогне да се отървете от тях.

    Също така внимавайте за думите и действията си.. Изпълнете обещанието, разпределете дълговете. Ако има някакви задачи, които трябва да бъдат изпълнени сега или е трябвало да бъдат изпълнени по-рано, заемете се с тях на първо място.

    Двойката също обича, когато хората си прощават и не обиждат другите. Бъдете мили и действайте според съвестта си.

    Моментът е подходящ за необходими, важни и неотложни покупки.. Двойка ще ви помогне да харчите пари, така че да не се налага да съжалявате за нищо по-късно.

    Талисмани за късмет за седмицата от 6 до 12 февруари 2023 г

    златни бижута. Златото е металът на успеха, мотивацията и вътрешната сила. Помага на човек да не напуска пътя, който е избрал, и да продължи забързано по пътя си, въпреки трудностите.

    Кехлибар, карнеол, пирит. Тези три камъка излъчват енергията на елемента Огън. Те ще се съчетаят перфектно със златни бижута и ще привлекат успеха към вас, ще ви дадат мотивация.

    Червен цвят в дрехите. Червеното представлява победа, страст и воля. В периода от 6-ти до 12-ти ще бъде най-добрият избор за хора, които искат да бъдат първи във всичко.

    Нумеролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru ви пожелават успешна седмица. Използвайте по-често техники за облекчаване на безпокойството, за да не се разсейвате от важни въпроси и да не се съмнявате, че ви очаква щастливо бъдеще.

    Превод: show.24-chasa.eu
    Източник: Дейлихоро





    Филми онлайн без реклами

    ПОСЛЕДНО

    НЕ ПРОПУСКАЙ