15.8 C
София
петък, юни 14, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Всички са изумени от Татяна и това, което направи в „Сървайвър“ ВИДЕО

  Фолк звездата Татяна е сред ВИП участниците в новия сезон на „Сървайвър“ и с поведението си бързо успя да събере стабилна фенска маса, която със сигурност ще я подкрепя напред в състезанието. 
  Пайнерката засега не се замесва в скандали и интриги, а вместо това гледа да внесе позитивно настроение сред племето. На острова в Доминикана тя направи нещо, което ще се помни дълго. И спокойно можем да кажем, че космическата песента „Излел е Дельо хайдутин“ вече е звучала и на острова в джунглата. 

   
  Именно тази песен запя Татяна с пълно гърло сред палмите в Доминикана и просълзи останалите участници. По-късно тя им запя няколко народни песни, а Благой Георгиев, Стефан Попов и Георги Валентинов се хванаха за ръце и изиграха едно българско хоро. 

  Фенове на шоуто на силно впечатлени от поведението и таланта на певицата и я поздравят, че е избрала да сепредстави в шоуто с българска народна музика. „Много й отиват тези песни, нека направи в кариерата си повече такива“, пишат в мрежата. 
  Татяна е в племето на известните, което от снощи е с един член по-малко. Еротичната звезда Стефани не издържа на глада и реши да напусне по собствено желание./show.24-chasa.eu

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ