20.8 C
София
неделя, септември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Това Андреа ли е?! Няма да я познаете на тези СНИМКИ

  Носталгия към миналото напоследък е обзела певицата Андреа, която заля социалните мрежи със свои кадри от времето преди да стане популярна. Трудно бихте разпознали блондинката на тези кадри, тъй като на повечето е с черна коса. 
  Не можем да отречем факта, че от малка е страшна красавица и определено камерата и фотоапаратите я обичат много. От детските си години има скандални моделски снимки, които предвещават бляскавото й бъдеще на по-късен етап. 

   
  Андреа сподели поредица от фотоси с визията й от различни етапи от живота й. Блондинката направи публично достояние нейни бебешки снимки и написала: „Дните, в които знаеш толкова много от миналия си живот и нищо за новия…“.
  Русото изкушение публикува и кадри от 2004 г., на които се вижда нейната баба и възкликна: „Последната Коледа с теб, бабо!“.

  Година по-късно красивата Андреа спечели титлата „Мис Туризъм“ на 18-годишна възраст. През същата 2005 г. Мис България стана нейната приятелка Роси Иванова, като двете бяха заедно и на абитуриентския си бал./show.24-chasa.eu
   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ