18.5 C
София
четвъртък, април 11, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Паричен лунен календар за септември 2022 г

  Пари, работа, бизнес, пазаруване – всичко това заема голяма част от мислите ни, особено през делничните дни. Астролозите разказаха как ще бъде септември по финансови въпроси и как можете да останете на повърхността в този важен момент.
  Като цяло септември може да се счита за месец на богатство, успех и просперитет. Не всички дни на септември обаче ще бъдат очевидно благоприятни. Ето защо се опитайте да използвате амулети срещу финансови загуби всеки ден, за да сведете до минимум вероятността от проблеми.

  12 септември: Луната ще започне този месец в своята растяща фаза и в знака на Скорпион. За финансова дейност тези два дни са напълно неподходящи. Строго е забранено да поемате рискове, да залагате и като цяло да разчитате само на късмета. Малка предпазливост би била изключително полезна.
  3, 4 септември: първият уикенд на есента ще се проведе под егидата на Стрелец. Това ще са идеални дни за бизнес и лични пътувания. Можете спокойно да харчите пари за развлечения и търсене на себе си в този живот. Може да се заемете с нещо ново в работата и бизнеса. Основното е, че ви харесва. Останалото не е толкова важно.

  5, 6 септември: Тези два дни ще преминат под контрола на нарастващата Луна в Козирог. Елементът на Земята не върви добре с активната Луна, така че е по-добре да посветите тези два дни на спокойни дела. По-добре е да отложите покупките за по-късно. Независимите хора ще могат да увеличат доходите си.
  7, 8 септември: Нарастването на Луната във Водолей е време на нови финансови възможности. Повечето хора, които са работили усилено, през следващите няколко дни ще могат да получат повече пари за това или дори да започнат да кандидатстват за нова позиция.

  9, 10 септември: 9-ти е последният ден от изгрева на луната. Престоят й в Риби ще блокира вземането на информирани решения. Невъзможно е да се изчислят всички възможни фактори и условия. Астролозите съветват да потърсят помощ и съвет от роднини, приятели и колеги. Същото важи и за 10 септември – Пълнолуние в същия знак. През тези два дни е по-добре да не давате пари назаем и да не взимате заеми.
  11, 12 и 13 септември: първите три дни на намаляващата луна ще се проведат под егидата на Овен. Луната все още не е успяла да загуби натрупаната си енергия, така че астролозите отбелязват, че тези дни ще бъдат успешни за всякакви нови дела и инициативи във финансовата и работната сфера. Внимателното пазаруване би било подходящо.

  14.15 септември: намаляващата луна, изпълнена със сила и дори в Телец, е най-доброто време за работа, финансови транзакции. Това са най-благоприятните дни за пазаруване, особено ако тези покупки са принудителни и са пряко свързани със създаването на комфорт.

  16, 17 септември: Намаляването на Луната в Близнаци ще ни донесе известни трудности в търговията. Ще бъде изключително трудно да се договорим за цена, която да устройва и двете страни. Ако продавате или купувате използвани артикули, най-добре е да не се опитвате да намалите цената. Едва ли ще успеете.
  18, 19 и 20 септември: три дни на намаляваща луна в Рак вече е по-благоприятно време за търговия и опит за сваляне на цената при покупка. Голям успех в този момент ще очаква хората, които знаят какво искат от живота. Ако все още нямате ясни финансови цели, опитайте се да ги поправите.

  21, 22 септември: Застаряващата Луна в Лъв е време на енергиен дисонанс. През такива периоди емоционалните покупки трябва да се избягват по всякакъв начин. Бързането с пари може да ви струва скъпо.

  23, 24 и 25 септември: най-добрите дни за работа. Луната и Дева ще създадат много силен съюз, който ще ни помогне при вземането на важни решения и в усърдната работа. Още повече, че в тези дни отпадат равноденствието и късметлийският аспект на Венера и Нептун, така че позитивната енергия на финансовия късмет ще е дори повече от необходимото.

  26, 27 септември: 26-ти – Новолуние във Везни. Това е спокоен ден, в който са позволени умерени разходи и тиха работа. Същото важи и за първия ден на растеж в същия знак – 27 септември.

  28, 29 септември: Изгревът на Луната в Скорпион е ден на голяма финансова опасност. Очаквайте уловка в общуването с хората и не се доверявайте на никого, освен на най-близките хора. В наши дни измамниците и финансовите престъпници стават все по-активни.

  30 септември: последният ден от септември ще премине под влиянието на нарастващата луна в Стрелец. Това ще бъде благоприятен финален акорд. През този ден финансовата активност ще бъде полезна и ще се отрази добре на настроението ни.

  Какъвто и да е този или онзи ден, астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru ви съветват винаги да следвате законите на просперитета. Това ви гарантира стабилност и ще ви помогне по-често да излизате победители от трудни житейски ситуации. Успех за вас през септември и попътен финансов вятър.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ