19.8 C
София
събота, май 27, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Лунен ден днес 5 март 2023 г

  Навременните препоръки на астролозите ще ви помогнат да използвате енергията на непостоянното нощно светило за ваше добро. Те са отразени в ежедневния лунен календар и са предназначени да улеснят живота ни.
  Тази неделя Луната ще е в страхотно настроение, което означава, че ни очаква прекрасен енергиен ден. Експертите на сайта show.24-chasa.eu отбелязват, че късметът очаква преди всичко позитивно настроените хора, които търсят положителни моменти във всичко. Благодарение на доброто настроение ще бъде по-лесно да се справите с планираните дела и да останете в хармония с външния свят.

  Фаза на луната: предстои 13-ти лунен ден, който ще премине под влиянието на нарастващата луна в съзвездието Лъв. Този съюз ни обещава повишаване на жизнеността и увеличаване на енергията, което е толкова необходимо в началото на пролетта. Астролозите препоръчват да прекарате неделята в премерен режим и да не бързате, за да предотвратите злополучни грешки.
  Магнитни бури на 5 март: слънчевата активност е ниска. Тази неделя не се очакват магнитни бури.

  Какво ще донесе късмет днес

  • приключване на текущите дела;
  • позитивна комуникация;
  • пътувания;
  • образование;
  • Почивка;
  • подреждане на нещата у дома и в живота;
  • кажете сбогом на лошите навици.

  Какво ще изплаши успеха в този ден

  • агресия;
  • пасивност;
  • неразумни страхове;
  • преумора;
  • непланирани разходи;
  • грубост.

  Домакински дела според лунния календар

  Неделя не е време за прекомерна активност, но няма пряка забрана за домакинство. Астролозите препоръчват само разпределяне на силите по такъв начин, че да се избегне преумора. Добра дейност за този ден ще бъде леко почистване, декориране на дома и създаване на място на сила за бързо възстановяване на енергията. Разходки на открито, кратки пътувания, срещи с приятели и роднини също са добре дошли. Също така ще бъде подходящо да приготвите нови ястия, за да зарадвате себе си и вашето домакинство. Също така не трябва да забравяте за Великия пост, спазвайте предписанията на църквата и не нарушавайте устава.
  Късметчета и талисмани за тази неделя

  Луната в Лъв е време за ярки образи, които ще ви ободрят и ще се превърнат в източник на положително настроение. Днес можете безопасно да комбинирате ярки цветове, а също и да не се страхувате от контрастни комбинации. Лилавите, червените, оранжевите и лимонените цветове носят късмет. Класическата комбинация от черно и бяло остава актуална.

  Декорациите на този ден са злато и платина.Енергията на благородните метали ще даде смелост и увереност. Талисманите за тази неделя са кехлибар, аметист и кварц, както и изделия от дърво, които могат да предпазят от негативност.
  Любов и общуване 5 март

  Началото на пролетта е чудесно време за романтични връзки и укрепване на чувствата. Срещите ще бъдат успешни тази неделя, особено ако използвате доказани конспирации, както и нови запознанства. Астролозите препоръчват да погледнете по-отблизо партньорите, за да не започнете отношения с насилници и токсични личности.

  Двойките в края на седмицата трябва да се отпуснат и да се отпуснат, да се разходят или да планират кратко пътуване, за да сменят обстановката и да прекарат време насаме един с друг.

  Финанси и работа в 13-ти лунен ден

  Енергията на нарастващата Луна в Лъв не върви добре с харчене поради силното влияние на съзвездието. Днес е важно да внимавате да не се поддавате на вълнение и да не харчите пари, ако покупките не са били планирани. Що се отнася до деловата активност, късметът ще донесе отговорност, както и способността да спазвате обещанията, дадени по-рано.
  В бизнес среда е важно да запомните умереността: да планирате тежките неща сутрин, за да можете да завършите деня с лесна работа. Днес е важно да изключите подписването на договори с непознати личности, както и всякакви конфликти. Луната ще засили емоциите, така че не можете да се отдадете на агресия и да оказвате натиск върху колегите твърде много.

  Настроение и здраве според лунния календар

  Запазването на положителното настроение тази неделя ще бъде по-лесно, ако започнете сутринта с усмивка и изпълнявате здравословни ритуали. Важно е да се обградите с оптимистични хора, за да се заредите с енергията на жизнерадост от тях. Що се отнася до здравето, пролетта е чудесно време за предотвратяване на настинки, промяна на диетата, за да предотвратите авитаминоза, апатия и умора.

  Днес късметът до голяма степен ще зависи от настроението, което означава, че е важно да започнете деня с усмивка. Освен това ще бъде по-лесно да спечелите увереност и да не се поддавате на дребни неприятности, ако укрепвате самочувствието с прости фрази.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ