13.9 C
София
събота, юни 3, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Лунен ден днес 30 ноември 2022 г

  Препоръките на астролозите, отразени в ежедневния лунен календар, успешно ще ви помогнат да прекарате последния месец на есента. С тяхна помощ ще стане много по-лесно да планирате нещата и да не останете без късмет.
  В тази сряда не трябва да очаквате нищо свръхестествено. Този ден не предвещава опасности, но не е необходимо да се отпускате. Краят на есента е отговорен ден, който експертите на сайта dailyhoro.ru препоръчват да прекарате в добро настроение, кои прости сутрешни ритуали ще ви помогнат да намерите.

  Фаза на луната: На 7-ия лунен ден нощното светило ще бъде във фаза на растеж. Съюзът на Луната със съзвездието Риби не е най-добрата комбинация, но всеки може да прекара времето си с полза. Способността да спрете навреме, да премахнете безпокойството и стреса и да не бързате със заключенията ще доведе до нови победи.
  Магнитни бури на 30 ноември: Сряда ще мине без негативното влияние на слънчевите ветрове. За тази среда не се предвиждат магнитни бури.

  Какво ще донесе късмет днес

  • намиране на вътрешна хармония;
  • приключване на текущите дела;
  • загриженост за благосъстоянието;
  • комуникация с близките;
  • създаване.

  Какво ще изплаши успеха в този ден

  • агресия;
  • преумора;
  • рязка промяна на плановете;
  • необмислени сделки и покупки;
  • отдаване на лоши навици.

  Домакински дела според лунния календар

  Астролозите препоръчват да прекарате последния ден от есента в състояние на покой. Намирането на вътрешна хармония ще ви позволи да не се тревожите за дреболии и спокойно да реагирате на възникващи проблеми. Денят ще е добър да започнете да чистите за новогодишните празници: време е да решите какво можете да изхвърлите, подарите или продадете, за да освободите място в дома си. Свободното време трябва да бъде посветено на творчеството: подготовката за новогодишните празници отнема много сила и енергия, така че декорирането на дома ви трябва да става постепенно.
  Дрехи и късметчета за тази сряда

  Средата на седмицата не е най-доброто време за провокации, затова астролозите препоръчват да изберете спокойни нюанси в дрехите. Успехът ще донесе сини, зелени и бежови тонове. Кратките геометрични модели също ще дадат увереност днес: квадрати и триъгълници. За да премине денят на положителна вълна, можете спокойно да изберете любимите си бижута и да използвате корали, перли или берил като талисмани.

  Настроение и здраве 30 ноем

  Днес е важно да си почивате и да не се натоварвате. Завършването на есента в добро настроение и страхотно настроение ще бъде по-лесно, ако не се преуморявате и следвате простите правила за редуване на активна работа с почивка. Укрепване на имунната система ще помогне на здравословни храни, както и умерена физическа активност. При хубаво време няма смисъл да стоите вкъщи – малките разходки ще са от полза и ще подобрят настроението ви.
  Финанси и работа в 7 лунен ден

  Днес има възможност да успеете в бизнеса, ако се съсредоточите върху основната работа и не се разсейвате от дреболии. Денят е добър както за креативни личности, така и за бизнесмени: сключването на договори ще бъде прибързано, ако се вярва на доверени фирми. Що се отнася до финансовата ситуация, тази сряда си струва да правите покупки само със списък, за да не купувате ненужни неща.

  Любов и общуване според лунния календар

  Сряда не е най-еднозначният ден. В тези дни има шанс да се спънете и да се карате с близки хора поради необмислени изявления или действия. Днес е важно да запазите спокойствие и да не реагирате прекалено на случващото се наоколо. Ще бъде по-лесно да намерите хармония и взаимно разбирателство, ако обърнете внимание не само на вашите нужди, но и си спомните предишните комуникации. Тези, които искат да намерят своето щастие, не трябва да забравят да внимават да избягват общуването с токсични личности.

  Ще бъде по-лесно да завършите есента на положителна вълна и да започнете успешно зимата, ако се вслушате в народните знаци. Те ще ви помогнат да привлечете положителни промени и да не пропуснете щастието си.
  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ