21.8 C
София
събота, юни 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Голямата бомба за шеф Андре Токев се потвърди! Грози го…

  Шеф Андре Токев няма да се присъедини към Нова телевизия, въпреки че наскоро гастролира в предаването „Хилс Китчънс“, гласят най-актуалните новини из коридорите на медията. Славният готвач и ресторантьор засега остава в bTV – информация, която и самият той потвърждава наскоро.
  „На такъв етап съм, че мисля върху нови проекти. В момента си върви и предаването ми „Ловци на храна“. Двамата с Петър Михалчев само гостувахме в „Хелс Китчън“ по покана на Виктор Ангелов, което не означава, че ще имаме редовен ангажимент там и в бъдеще.

  Шеф Андре Токев шашна принца на Камбоджа СНИМКИ
  Просто хапнахме, пийнахме и си припомнихме старото време, когато тримата бяхме жури в „Мастършеф“, споделя в скорошно интервю Токев. И допълва, че на запад е нещо съвсем нормално колеги готвачи да си разменят визити в ефир, дори и да работят за конкурентни телевизии.
  Ето къде отиде Андре Токев веднага след затвора СНИМКА
  От bTV обаче, хич не са останали доволни от появата на Токев в ефира на конкурентната телевизия. Дори ще се опитат да го ограничат с договор, за да не се показва занапред другаде, пише „Уикенд“./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ