10.2 C
София
петък, април 26, 2024
ОЩЕ

    ПРОЧЕТИ

    Лунен ден днес 1 март 2023 г





    Дългоочакваната пролет най-накрая дойде. Днес е първият ден на март, така че е много важно да го изживеем възможно най-ефективно. Астролозите ни казаха какво ни очаква на този ден и какъв ще бъде той за вас и мен във всяка сфера на живота.




    Луната не изпраща положителни импулси към Земята всеки ден. Днес, за съжаление, настроението й няма да е от най-добрите. Астролозите смятат, че днес животът на всеки от нас може да бъде изпълнен с неприятно общуване. Много хора ще бъдат негативни, така че проверявайте често за съвети как да се възстановите, след като сте били сред негативни хора.

    фаза на луната: растежът на нощното светило продължава. 10 лунен ден ще се управлява от Рак. Това ще доведе до намаляване на енергията и увеличаване на раздразнителността. Дисхармонията между фазата на растеж и елемента Вода ще засегне много области от живота, така че горещо ви препоръчваме да бъдете внимателни, когато вземате важни решения.




    Магнитни бури 1 март: този ден не се очакват смущения на магнитосферата.

    Какво ще донесе късмет днес

    • дискретност;
    • духовни практики;
    • приключване на дела;
    • любезност;
    • лека физическа активност.

    Какво ще изплаши успеха в този ден

    • комуникация с агресивни хора;
    • ново начало;
    • преумора;
    • финансови операции.

    Домакински дела според лунния календар

    Астролозите препоръчват този ден да се отпуснете и да се насладите на живота. За да имате успешен ден, не се натоварвайте с много домакински задължения, особено ако ви дразнят. 1 март е най-добре да прекарате у дома, като избягвате шумни компании и масови събития. Добър избор би било гледане на любимите ви филми, четене на книги или релаксиращи вани с ароматни масла и слушане на успокояваща музика. Астролозите и експертите на сайта dailyhoro.ru смятат, че медитациите ще бъдат изключително полезни тази сряда, помагайки за нормализиране на емоционалния фон и възстановяване на самочувствието.




    Дрехи и талисмани за късмет

    Този енергийно опасен ден не благоприятства ярките цветове. В тези дни за предпочитане ще бъдат нежните нюанси на синьото. Те ще помогнат за поддържане на вътрешна хармония и ще изпълняват необходимите задачи както у дома, така и на работа, и ще запазят спокойствие. Струва си да се изключат такива цветове като червено, оранжево, жълто, както и дрехи, които пречат на движението.

    За да избегнете излишни тревоги и тревоги, днес можете да носите бижута от платина или сребро. Експертите препоръчват да се даде предпочитание на минерали, които успокояват душата: аквамарин, бял кварц, малахит. Ако трябва да работите много с неприятни хора, вземете котешко око със себе си. Той ще ви пази от зло.




    Настроение и здраве в 10 лунен ден

    Твърде много стрес днес може да доведе до негативни последици. Физическата активност трябва да бъде умерена, в противен случай рискувате да останете без сили и да почувствате неприятни симптоми на неразположение. Денят е предназначен повече за духовни практики.

    снимка

    Що се отнася до настроението, днес е необходимо да поддържате положителна нагласа с всички сили, особено ако трябва да общувате с хора. Ако имате възможност да останете вкъщи, намерете занимание по ваш вкус, започнете да планирате нещата. За да поддържате здравето днес, можете да правите йога, самомасаж.




    Финанси и работа 1 март

    Този ден ще стане доста опасен за правене на бизнес и вземане на важни решения, големи покупки. Астролозите препоръчват да отложите финансовите дела и операции, както и да откажете да сключвате сделки. Текущото положение на Луната се отразява негативно на бизнес сферата на живота, така че провалите могат да ви дебнат на всяка крачка.

    В екипа могат да възникнат конфликти и недоразумения, което ще се отрази негативно на деловия дух, така че си струва да вършите работа, която не изисква тясно взаимодействие. Изберете работа, която не отнема много сила и не дразни, а също така се откажете от амбициозните планове. Гордостта е изключително опасна в такива дни.

    Любов и общуване според лунния календар

    Отношенията между влюбените могат да се разгорещят поради всяко малко нещо. В това отношение астролозите препоръчват да се намерят компромиси и да се откаже от критиката. Самотата е най-доброто решение. Ако вашият партньор иска да прекарва времето си по удобен за него начин, не трябва да се намесвате. Дайте свобода на любимия човек.

    Тази среда също ще бъде неуспешна за запознанства. Общуването с непознати трудно ще продължи напред. Но със стари приятели е напълно възможно да си уговорите среща: това ще ви помогне да подобрите настроението си и да се заредите с положителни емоции. Дори в такива дни не бива да давате обещания на никого.

    Един пасивен енергиен ден си струва да посветите на себе си. Откажете се от негативните мисли в полза на духовните практики. Ако почувствате спад в енергията, опитайте се да намерите източник на сила за себе си, така че утре с актуализирано биополе да започнете да работите, отделяйки му повече време.

    Превод: show.24-chasa.eu
    Източник: Дейлихоро





    Филми онлайн без реклами

    ПОСЛЕДНО

    НЕ ПРОПУСКАЙ