5.8 C
София
събота, март 25, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Хороскоп за седмицата от 26 декември до 1 януари 2023 г

  Идва последната седмица на декември. Тази неделя е новата 2023 година. Тези седем дни могат да бъдат доста нервни и необичайни, защото всеки иска да свърши нещата възможно най-скоро и да се отпусне. Експерти дадоха съвет на всички зодии как да привлекат късмета в самия край на годината.
  От важните събития ни очаква само едно и, за съжаление, то е негативно: Меркурий ще започне ретроградно движение на 29 декември. Това означава, че през последните три дни на 2022 г. е по-добре да не се караме с близките и да не правим скъпи покупки. Това показва необходимостта подготовката за празниците да приключи преди сряда включително. По-рано говорихме за това как да се предпазите и да избягате от проблемите по време на Меркурий Ретро. Тези съвети ще бъдат полезни тази седмица и до 17 януари.

  Овен

  Овните трябва да се заредят със сила и енергия, защото седмицата може да бъде много трудна, непредсказуема и много натоварваща откъм вътрешни ресурси. Четири енергийни практики ще помогнат на представителите на този знак да направят всичко и да оставят сили за срещата на 2023 година. По-добре е да насочите получените сили към онези случаи, които изискват максимално внимание. Почивката и релаксацията също са важни, така че за да поддържате добро настроение, е по-добре да не преуморявате. Важно е да останете концентрирани и готови за действие.
  прасец

  Телците астролози категорично не препоръчват да се укоряват за минали грешки и като цяло се съветват да не си спомнят миналото. Първо, може да демотивира. Второ, може да доведе до самозло. Очаква се вълна от проблеми в бизнеса и работата, но Телецът лесно може да преживее тази буря. Основното нещо е да знаете с какви хора да се заобиколите и какво да правите. Необходимо е да се подредят правилно приоритетите, за да бъде краят на 2022 г. правилен и благоприятен. Телците ще имат късмета да срещнат по пътя си хора, които ще им окажат всякаква помощ и подкрепа.

  Близнаци

  Препоръчително е Близнаците да направят просто енергийно прочистване, за да се отърват от лошите мисли и като цяло да посрещнат новата година обновени и позитивни. Трябва да простим на всички, които през 2022 г. ги обидиха, пресичаха пътя, нагрубяваха. Всичко това трябва да остане в миналото, в противен случай този товар ще ги следва много дълго време. В сряда опасността ще идва не само от ретро Меркурий, но и от съвпада му с Венера – един от най-опасните аспекти. В сряда Близнаците не могат да прекарват много време в офиса или шофиране. През този ден трябва да почивате повече.
  Речен рак

  Раците много обичат дома си и са по-привързани към него от повечето други зодии. Това означава, че за срещата на 2023 г. те ще трябва да подредят дома си, за да го превърнат в място на сила и хармония. За да направите това, експертите съветват да използвате съвети за фън шуй за начинаещи. Прогнозите предвиждат относително спокойна седмица за Раците, но не и без проблеми. Трябва да сте малко по-внимателни и да не провокирате близките към негативизъм. Сега е важно да станем екип, а не врагове. Това е единственият начин бързо да се справите с често срещаните проблеми.

  лъв

  Лъвовете трябва да върнат загубената преди това жизненост и сила възможно най-скоро. Ето пет лесни начина да им помогнете. Най-вероятно подготовката за срещата на празника ще се проведе без забавяне. Това ще бъде чудесно време за почистване, декориране на къщата, закупуване на подаръци, общуване с роднини и дори романтични познанства, срещи. Основното нещо е да останете последователни и да не поемате няколко неща едновременно. Някои Лъвове може да имат желание да се изолират от целия свят, криейки се у дома зад седем ключалки. Това не е забранено, но до края на годината е по-добре да излезете от „бърлогата си“.
  зодия Дева

  Девите трябва да обърнат специално внимание на здравето, за да постигнат целите си. Астролозите съветват да се запознаете с най-добрите практики за дълголетие и здраве, за да подобрите благосъстоянието си и да посрещнете новата 2023 година в добро настроение. Тази седмица ще бъде отправна точка за нов живот, въпреки че на пръв поглед може да не изглежда така. В живота на Девата могат да възникнат някои скрити процеси, чиито последствия ще бъдат съдбоносни. Някои от взетите решения ще го направят. Че животът им никога повече няма да бъде същият.

  Везни

  Везните могат да се събудят с „втори вятър“. Новата енергия и мотивация ще помогнат да доведем до финала всичко, което виси като мъртва тежест и не дава почивка. У дома, с подготовката на дома за Нова година, всичко също трябва да е наред. В един момент Везните могат да почувстват силна временна умора. Дихателните упражнения ще им помогнат да се справят с него възможно най-бързо. Ако изведнъж нещо се обърка, няма нужда да се притеснявате и да се биете в истерия. Винаги можете да намерите полза в това, което на пръв поглед е насочено към вреда, особено сега.

  скорпион

  За успешен край на годината и посрещане на нова, Скорпионите трябва преди всичко да се опитат да се изчистят от оплаквания от живота, защото те преконфигурират съзнанието и влияят негативно на съдбата и здравето. Астролозите силно съветват представителите на този знак в последните дни на годината да се вслушват и вглеждат внимателно във всичко, което може да има поне някакво значение за успеха. Скорпионите трябва да се придържат към всяка възможност, за да няма за какво да съжаляват сутринта на 1 януари, когато календарът се сменя на 2023 г. Това е най-важното време от годината.
  Стрелец

  Очевидно последната седмица на отиващата си година е много напрегнат период. Стрелците са сред най-устойчивите на стрес знаци на зодиака, но това не означава, че не могат да се отпуснат и изгорят емоционално. Астролозите съветват да не натискате газта докрай, като периодично почивате и релаксирате. Особено важно е да почивате в сряда – най-опасният ден от седмицата. Трудно е да се каже как се реализира влиянието на ретро-Меркурий тази седмица, но без много съмнение може да се каже, че за Стрелците е по-добре да не правят скъпи покупки през последните два-три дни от седмицата.

  Козирог

  Козирозите, на фона на проблеми и неприятности, могат много бързо да променят самочувствието си до силно безпокойство. Ако това се случи внезапно, по-добре е да използвате шест начина за справяне с безпокойството. Лошите мисли не трябва да се движат, тъй като те могат да предизвикат страх, а страхът в края на годината води до намаляване на производителността и качеството на живот като цяло. Астролозите също не съветват да търсят отговорните за техните пробиви. Козирозите са отговорни хора, но понякога искат да обвинят другите, освобождавайки се от ненужните притеснения. Определено не си струва да го правите.

  Водолей

  Животът на Водолея може да се промени много бързо и неочаквано. Пет важни признака могат да разкажат за това. Важно е да запомните, че всеки медал има две страни. Ако промените изглеждат много благоприятни. Струва си да търсите клопки. Ако нещата вървят зле, ще трябва да намерите нещо добро в случващото се. Най-добрият изход от всяка трудна ситуация е просто да изчакате малко. Бързането е най-големият враг на Водолеите в края на 2022 г. и в първия ден на януари. Необходимо е временно да се преустанови развитието на принципно нови идеи, като се съсредоточи върху недовършената работа.

  Риби

  Вселената ще помогне на Рибите в края на 2022 г. да изгладят вътрешните си чувства. Способността да медитирате ще помогне за ускоряване на този процес. Ако се опитате да опишете тази седмица за Риби с една поговорка, тя ще бъде: „Нямаше щастие, но нещастието помогна“. Всичко лошо и неприятно ще се случи само за добро. Рибите трябва да се настроят на оптимистична вълна, което могат да направят доста добре. Важно е да помолите за помощ близки и временно да забравите за гордостта. Също така е важно да помогнете на тези, които протягат ръка в замяна.

  Експертите на сайта show.24-chasa.eu ви пожелават успешна Нова година, разрешаване на всички проблеми, любов, доброта и новогодишно чудо. Не забравяйте, че промяната на обстановката може да бъде полезна тази седмица. Освен това не забравяйте да прочетете нашите съвети как да отпразнувате годината на Черния воден заек по правилния начин.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ