19 C
София
петък, юни 14, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Хороскоп на Павел Глоба за седмицата от 17 юли до 23 юли 2023 г

  Павел Глоба е един от най-успешните астролози в ОНД, защото неговите прогнози винаги удрят целта. За да започнете и завършите успешно следващата седмица, вземете под внимание съветите, отразени в тази статия.
  Портални експерти Мегагороскоп вярвайте, че всички знаци на зодиака ще могат да живеят тази седмица така, както искат. Най-важното е да не възприемате проблемите и дребните неприятности като удари на съдбата. Всеки има трудности, така че е по-добре да ги приемете като поредното приключение или урок от съдбата. Експертите на сайта show.24-chasa.eu смятат, че ще бъде по-лесно да се преживеят всички трудности, защото човешките мисли са от решаващо значение. Настройте се на правилната вълна, за да не привличате неприятности и неприятности.

  Овен

  Четвъртък и събота ще бъдат най-благоприятните дни за много хора през следващата седмица, особено. От неделя положителната енергия ще намалее поради ретроградна Венера. Като цяло тази седмица ще бъде чудесна за всякакви нови дела или за завършване на стари. Тези седем дни ще бъдат идеални за декларации в любов, за планиране на общи дела със сродната душа и роднини, за да се отървете от лошите навици. Ако Овенът иска да успее в бизнеса или в работата, тогава ще трябва да се стреми да сключва споразумения. Моментът е подходящ за преговори и отговорно решаване на проблеми.
  Телец

  Астролозите съветват Телците да се грижат за здравето си, защото да се разболеят тази седмица е лесно. Това ще ги обезпокои за дълго време. Също така си струва да се отървете от негативните мисли, в противен случай можете да постигнете появата на самозло, а това определено не е това, от което се нуждаете в периода от 17 юли до 23 юли. Тези седем дни са най-доброто време за изпълнение на всички планове, дори и на най-амбициозните. Телецът, на базата на повишени амбиции, може да има някои конфликти с близки, но те лесно могат да бъдат избегнати чрез признаване на вина. Няма нищо лошо в това да се научите да искате прошка от хората, да се научите на умерена самокритика.

  Близнаци

  Близнаците трябва да работят усилено тази седмица, но не можете да забравите и почивката. Важно е да почивате през уикенда, за да намалите риска от проблемни ситуации в бъдеще. В неделя е по-добре да се отпуснете в спокойна атмосфера. Но в събота можете да „запалите“ докрай. И тази седмица астролозите съветват да не забравяме, че има типове хора, които не могат да бъдат съпричастни. Емпатията на Близнаците ще ескалира, така че е по-добре да не давате воля на чувствата. Четвъртък ще бъде най-благоприятният ден. През този кратък период могат да се появят нови възможности във всички сфери на живота.
  Рак

  Енергията на Раците ще се увеличи, така че проблемите да изчезнат под натиска на тези хора. Астролозите съветват представителите на този знак да търсят сродна душа и да не се страхуват от нови бизнес запознанства. Сега просто е необходимо да разширите кръга на общуване, защото новите хора ще донесат със себе си много нови емоции. Обучението ще бъде дадено на Раците по-лесно от обикновено, така че трябва да се възползвате напълно от този факт. Раците, които все още не са срещнали своя избраник, най-накрая ще могат да забележат достойни кандидати. Нощните осветителни тела ще помогнат за бързо възстановяване на енергийния баланс и жизненост.

  лъв

  Ако Лъвовете все още не са били на почивка от началото на лятото, тогава е по-добре да си починат тази седмица или да планират ваканция в близко бъдеще. Ако това не бъде направено, тогава умората може да ги накара да изглеждат като емоционална бомба със закъснител. Също така тази седмица е важно да почистите апартамента или къщата от неприятности и лош късмет. Това е необходимо за онези Лъвове, които усещат тежестта на енергията в родните си стени и също не могат да се отпуснат у дома. Последните два дни от тази седмица ще бъдат много необичайни. В събота е по-добре да не оставяте нито един детайл без внимание. В неделя е препоръчително да се отпуснете и да не се натоварвате, заради ретро Венера.
  зодия Дева

  Сега всичко е важно – всяко малко нещо. Поради тази причина Девите трябва да следват внимателно указанията на Вселената. Те могат да ги заобиколят навсякъде. Трябва да си поставите постижими цели и да не се страхувате да работите в екип с някого. Девите са звездни работохолици. Това означава, че повечето от представителите на този знак работят неуморно. Сега е важно да намерите време за релаксация, за да не изгорите преди началото на ретроградната фаза на Венера. Тази седмица ще бъде продуктивна. Чрез дипломация и мъдрост ще бъде възможно да се поддържа и увеличава успехът.

  Везни

  Везните знаят как да се поставят на мястото на друг човек. Това умение им помага да взаимодействат правилно с хората. Късметът ще бъде с Везни през всичките седем дни, така че можете да бъдете малко егоисти. Сега е моментът да развиете добри навици. Работата върху себе си гарантира щастие в бъдеще. При общуването с хора е важно също да можете да разчитате характера на друг човек. По-рано говорихме как да го направим по походката. Трябва да се учите от грешките си, да бъдете разумни, постоянно да търсите начини да подобрите всички аспекти на живота. Везните трябва да вземат нещата в свои ръце.

  скорпион

  Тази седмица ще има много малко инциденти. Вселената ще се опита да помогне на Скорпионите, като им даде различни съвети. Ето защо астролозите съветват да се научите да различавате обикновените случайности от тайните знаци на съдбата по три прости начина. Енергията на планетите и звездите остава положителна, но от неделя ще трябва да посветите повече време на здравето си заради Венера. Скорпионите трябва да останат независими и да дадат повече свобода на своите близки, сродна душа, семейство и приятели. Спри да диктуваш условията си. В работата и в бизнеса е по-добре да се съсредоточите върху резултата.
  Стрелец

  Има вероятност представителите на този знак да нямат сила и богатство. Стрелците, които усещат липсата на късмет, трябва да опитат три начина, за да го привлекат моментално. Астролозите ви съветват да живеете тази седмица по такъв начин, че следващия понеделник да не правите това, което Стрелците правят сега. Трудните решения трябва да се вземат много по-лесно от обикновено. Целият натрупан опит ще осигури на тези хора сериозна подкрепа. Астролозите препоръчват да слушате интуицията и гласа на сърцето възможно най-често, особено когато става въпрос за любов или намиране на мечта.

  Козирог

  Дойде време да изпълним обещанията, дадени по-рано. Трябва да изплатите дълговете си, да помогнете на близките си в бизнеса. Дойде време да се освободите от оковите, а не да търсите нови проблеми за себе си. По-добре е да отложите началото на нови проекти и важни дела за момента. Козирозите могат да имат пророчески сънища през тези седем дни, но е по-добре да не се фокусират върху негативните сънища. Важно е да запомните около десет сънища, които предвещават щастие и късмет. Ако проявите търпение към близките си, в бъдеще те ще ви се отплатят със същото. В работата и в бизнеса Козирозите ще имат нужда от висока концентрация.

  Водолей

  По-добре е Водолеите да се съсредоточат върху нещо ново, без да забравят вече започнатите проекти и дела. По-добре е да не се отпускате, ако искате да постигнете или запазите успеха. Това ще бъде много страстна седмица, особено за тези, които тепърва започват своя любовен път в една връзка. Отдавна женените ще успеят тази седмица да разпалят нов огън в сърцата си. За да имате повече късмет, мотивация и енергия е важно да подсилите енергията у дома. Физическата активност ще помогне за преодоляване на слабостите, подобряване на настроението. Жените Водолей могат да се подложат на диета, а мъжете да започнат да ходят на фитнес.

  Риба

  Според прогнозите тази седмица Рибите ще могат по-тънко да усетят околното пространство, хората и света като цяло. Можете да опитате да увеличите шестото си чувство чрез проста медитация. По този начин можете да направите интуицията много по-мощна. Това е добро време за съвместни дела с втората половина, спорт, коригиране на недостатъци, както и натрупване на знания и научаване на нещо ново. Смяна на обстановката, служебни и лични пътувания ще се отразят добре на Рибите. Можете да започнете да правите нещо ново. Малко смелост в това отношение определено няма да е излишна.

  Въпреки че звездите и планетите са в добри позиции, много от нас може да имат проблеми с нервите. Ако внезапно почувствате повишаване на нервността, използвайте дихателни техники, за да го коригирате. Успех в този благоприятен момент.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ