27.8 C
София
вторник, юни 11, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Астропрогноза за юни 2023г

  Юни е един от най-важните месеци в годината и това се вижда не само от знаци, но и от позицията на звездите и планетите в небето. Астролозите решиха да ви разкажат защо този месец ще бъде толкова важен за всяка от зодиите.
  Като цяло юни може да се счита за благоприятно време от гледна точка на астрологията, а причината за това е позитивното настроение на планетите и звездите. На 11 юни Меркурий ще бъде най-силен в Близнаци, което ще отвори финансови врати за нас. За съжаление ще има и негативно събитие – началото на ретроградната фаза на Сатурн на 17 юни. През втората половина на месеца е по-добре да бъдете внимателни, както и да се борите със страховете, а също така да се пазите от опасни желания, които могат да разрушат живота ви. В този момент ще ни очакват определени изпитания, но трябва да се справим с тях.

  Овен

  Овните трябва да имат предвид нашия списък със зодиакални знаци, на които можете и не можете да се доверите. Това ще им помогне да разберат кои хора трябва да бъдат по-близо и кои по-далеч. Това е вярно по всяко време, но през юни е двойно по-важно. Самите Овни се считат за добри приятели и този статус трябва да се поддържа. През юни добрата репутация е изключително важна. Ако правите неща, които ще разстроят другите, това ще увеличи вероятността да повторите горчивия опит в общуването, любовта, приятелството. Вселената няма да пропусне възможността да напомни на Овена как да действа и колко категорично е невъзможно.
  Телец

  Телците през юни ще имат голям късмет и поради тази причина могат да имат много врагове. Сатурн също активира стари недоброжелатели, но не трябва да се страхувате от това. Астролозите просто ви съветват да установите защита срещу негативност с помощта на шест полезни съвета. Най-важното нещо през юни е да не започвате или завършвате нещата с второстепенна нотка. В противен случай животът на Телеца може драстично да се промени към по-лошо. Важно е да излъчваш доброта и да не падаш духом заради дреболиите. Да, не винаги е лесно, но трябва да се стегнете. Наградата за оптимизма ще бъде много висока.

  Близнаци

  Близнаците през юни често ще трябва да вземат важни решения. За щастие има специално нумерологично изчисление за определяне на благоприятно време, подходящо за някои сериозни решения. За хората от тази зодия ще бъде много полезно. Около Близнаците ще има изключително положителна енергия поради Меркурий в техния знак, което означава, че хората ще започнат да се обръщат към тях. Този месец обещава да бъде богат на интересни събития в областта на любовта, работата. Астролозите смятат, че юни е идеален за учене, придобиване на знания, смяна на работа и намиране на себе си.
  Рак

  Раците през юни трябва да внимават с така нареченото черно-бяло мислене. Заради него настроението на Раците може да пострада много, а приятели и колеги също могат да се отвърнат от тях. Никой не иска да изживява емоционални влакчета, така че спокойствието е първото нещо, към което трябва да се стремим в началото на лятото. Юни може да се отбележи като изключително обещаващо време за започване на бизнес, за монетизиране на хобита, за цялостна и всеобхватна работа върху себе си. Можете и дори трябва да следвате какво казват близките ви хора. Това ще помогне на Раците да осъзнаят грешките си и да разберат какво е мястото им на този свят.

  лъв

  Лъвовете трябва да прекарват възможно най-малко време с хора, които са скучни и постоянно показват отегчение. Наскоро говорихме за най-смешните и скучни зодии, за да могат Лъвовете да разберат предварително кои хора са унили. Също така е важно да запомните, че това не винаги се случва и има изключения от правилото. За самите Лъвове също е важно да не са скучни, в противен случай хората ще се отвърнат от тях. Астролозите смятат, че успехът през юни ще бъде съпроводен не с умереност, а с излишък. Това означава, че трябва да обичате с цялото си сърце, да работите максимално, да се отпуснете, както душата ви иска.
  зодия Дева

  На Девите този месец е строго забранено да проявяват алтруизъм. Да помагате на роднини и приятели е добре, но е време да си припомните важността на вашите лични „желания“ и желания. Не можете да живеете за работа, за бизнес, за нещо, което не може да се нарече приятно забавление. Силните конспирации за късмет ще помогнат за преодоляване на трудностите, изпратени от Сатурн през втората половина на месеца. Меркурий ще изведе харизмата и чара на Девата на ново ниво, така че по това време трябва да общувате по-смело с противоположния пол, а също и да не се страхувате от промяна. Трябва да вземете съдбата в свои ръце.

  Везни

  По-добре е Везните да използват по-често амулети от манипулатори, тъй като през юни ще има много по-голяма вероятност да срещнат такива хора по пътя си от обикновено. Най-вероятно това се дължи на ретрофазата на Сатурн, както и като цяло на разположението на планетите. Хората ще имат много сила, но ще искат всичко още повече: повече успех, повече свободно време и т.н. Това обяснява действията на много токсични индивиди. Дори в този важен и благоприятен момент Везните трябва да помнят, че през юни няма да седят на два стола. Трябва да изберете приоритетна област от живота.

  скорпион

  Напълно възможно е през юни Скорпионите да имат леко чувство на меланхолия, което може да ги направи изключително меланхолични. Важно е да изживеете тези емоции, но не и да ги отхвърлите. Най-вероятно това е помощта на Вселената. След като Скорпионите изпитат тъга, те ще могат да се пречистят от мислите за миналото и да осъзнаят новите си приоритети, мисли, желания, мечти. Юни ще отвори нови врати за тези хора. Астролозите също съветват да се преразгледат някои консервативни възгледи за света. Скорпионите трябва да разберат, че всичко се променя с времето – хората, техните мисли, мода, приоритети, концепции за красота и т.н.
  Стрелец

  За Стрелците е важно да помнят, че в този благоприятен момент Вселената ще изпълни много от желанията им. В тази връзка трябва да запомните нашата статия за това какво никога не трябва да молите Вселената, за да не си навлечете неприятности. Струва си да бъдете по-внимателни с желанията, внасяйки светлина и доброта в света. Егоизмът през юни също няма да бъде подкрепен от Вселената, затова е важно за Стрелците да мислят по-често за близките си. В никакъв случай не трябва да им се поставят ултиматуми и да се манипулира съзнанието им. Трябва да им дадем повече свобода, морална подкрепа, да дадем прошка.

  Козирог

  Козирозите имат много добродетели: производителност, отговорност, внимание и т.н. През юни е важно да покажете на хората своята доброта, а не умението да правите пари. Това ще помогне за запазване и увеличаване на щастието сега и в бъдеще. Ако изведнъж Козирозите почувстват изтичане на късмет през втората половина на месеца, астролозите ги съветват да използват три начина за бързо привличане на късмет. Най-страшното оръжие в борбата за място под слънцето за тези хора ще бъде методичността, внимателността, но не и преливането в подозрителност.

  Водолей

  Водолей през юни, можете спокойно да увеличите времето, прекарано на работа, или можете да си вземете отпуска. Най-важното за хората от този знак е да помнят какъв вид почивка ще бъде най-ефективен. Нумерологията ще им помогне да определят това. Астролозите силно препоръчват в никакъв случай да не прехвърлят отговорността на други хора, да не делегират задължения, които са изключително техен прерогатив. Астролозите съветват към проблемите и неприятностите да се отнасяме философски. Важно е да се мисли не за причините, а за последствията от това или онова събитие в живота им.

  Риба

  Това е прекрасно време за укрепване на семейните връзки, за работа върху себе си. Юни за Рибите ще бъде период на вдъхновение, доброта, светлина и любов. Ако има трудности и моменти на отчаяние, специални утвърждения ще помогнат на Рибите да се справят с всичко това. Специалистите настоятелно ги съветват да бъдат по-внимателни в общуването с околните. Най-голям късмет ще имат самотните Риби и Рибите, които много добре знаят какво искат от живота, много лесно могат да се включат в работата и да повишат мотивацията си. Дори през юни е полезно да промените обстановката и да отидете на пътувания. Тези хора чакат много интересни приключения.

  През юни много от нас, според астролозите и експертите на dailyhoro.ru, ще могат да разкрият своя спящ потенциал. Ако искате да постигнете нещо, определено ще го постигнете, но е по-добре да не се съмнявате по пътя.

  Превод: show.24-chasa.eu
  Източник: Дейлихоро

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ