13.2 C
София
вторник, април 30, 2024
ОЩЕ

    ПРОЧЕТИ

    Хороскоп за седмицата от 6 до 12 март 2023 г





    Започва първата пълна седмица на март. Няма да е от най-благоприятните, но ще е стабилен и предвидим. Астролозите дадоха най-важните съвети на всички знаци от зодиака за този период, който може да стане много важен в живота на всеки от нас.




    Да, Венера и Меркурий все още са слаби, но тази седмица Сатурн ще се съживи малко, което ще се отрази благоприятно на настроението ни, укрепвайки позициите и постиженията. Понеделник може да се окаже най-трудният ден за много от нас, затова астролозите съветват предварително да запомните знаците, които ще донесат щастие и успех. Основното нещо в такъв труден момент е правилното и ефективно начало на пътя.

    Овен

    Овните са типични зодиакални холерици, които лесно изпускат нервите си, но и бързо се успокояват. Тази седмица те не трябва да показват характера си. Да, понякога е много трудно или дори невъзможно да се контролирате, но астролозите силно ви съветват да се стегнете. Това ще бъде правилният ход, който ще ви помогне да не загубите уважение и да не загубите любовта, приятелството и работата. Трябва да се обърне голямо внимание на проверката на входящата информация, тъй като сред хората около вас може да има много лъжци, мошеници и измамници.




    Телец

    Телците трябва да разчитат малко по-често на себе си в този труден момент, а не на другите. Също така е важно да запомните, че мълчанието е злато. Има поне пет неща, които определено не трябва да обсъждате с външни хора. Астролозите препоръчват на Телците да се научат да пазят собствените си тайни. Това ще помогне за поддържане и увеличаване на успеха в бъдеще. Сега подреждането е такова, че на хората просто не може да се вярва, но не толкова поради тяхната токсичност, причинена от Меркурий, а поради неразбиране. Други просто няма да могат да разберат Телеца.

    Близнаци

    Близнаците имат много вродени дефекти. Много от тях „спят“, а някои хора от тази зодия успяват успешно да се скрият от непознати. Тази седмица ще ви е много по-трудно да се справите с недостатъците си. Близнаците рискуват да станат лидери в способността да си създават врагове и за това изобщо няма да е необходимо да разговаряте с агресивно настроени хора, защото слухът се разпространява много бързо. Астролозите съветват да действаме по съвест и да не проявяваме прекален егоизъм. Освен това не хвърляйте прах в очите на никого.




    Рак

    Раците трябва да пазят нервите си. Първо, струва си да общувате по-малко с тези, които ги дразнят. Второ, трябва да правите по-приятни неща. Астролозите също силно препоръчват да се отървете от негативните спомени, за да започнете нов живот. Положителната промяна в присъствието на съжаления и негативност е невъзможна. Да, никой не е застрахован от грешна стъпка, но сега е толкова трудно време, в което можете да развалите всичко буквално с едно грешно движение, дума и може би дори мисъл. Трябва да сте по-внимателни към всичко.

    лъв

    За Лъвовете тази седмица ще бъде изключително трудно да се включат в работния ритъм, както и да се отърват от мързела и отлагането. Специалните мотивиращи цитати ще помогнат за възстановяване на производителността и желанието за работа. Възможно е в любовната или деловата сфера мрачното настроение да започне да се разсейва до началото на почивните дни, за което трябва да благодарим на Сатурн, който навлиза в нова ера. Тази планета има малък ефект върху Лвов, но неговата помощ ще бъде изключително важна, защото той помага за преодоляване на препятствия и предотвратява различни бедствия.




    зодия Дева

    Девите започват чудесен период за опити да открият нови творчески способности в себе си. Като цяло тази седмица е много неблагоприятна за интелектуална и творческа работа, но Вселената и планетите ще помогнат на Девите да разберат в каква посока трябва да продължат. Тази седмица трябва да приемете като своеобразна почивка и момент на преосмисляне на всичко съществуващо. Хората от този земен знак ще имат възможност да подредят правилно живота си по приоритети и да разберат какво трябва да бъде основният акцент през следващите седмици и месеци.

    Везни

    В никакъв случай Везните не трябва да допускат появата на синдром на хроничната умора. Ако работят здраво и не оставят временно неща, които не се получават, тогава това състояние ще ги застигне много бързо. Също така е важно да изберете обкръжението си възможно най-внимателно. Деловите срещи тази седмица няма да донесат желания резултат. Има вероятност хората по някаква неразбираема причина да започнат да вярват по-малко на Везни. Това не е тяхна вина, така че определено не си струва да търсите недостатъци в себе си. Сега е по-добре да се съсредоточите върху семейството.

    скорпион

    За Скорпионите е важно да помнят, че сега думите и мислите ни придобиват огромна сила. Астролозите настоятелно съветват хората, родени под контрола на Скорпион, да спрат да използват фрази, които могат да убият щастието в ежедневието. В бизнеса и в любовта си струва да запомните, че пътят се простира под краката на вървящия. Само ако Скорпионите вървят напред и направят нещо за своето щастие, то ще се появи на хоризонта. За да подобрите живота си, спешно трябва да се научите да цените времето си, защото мнозина ще искат да го отнемат от Скорпионите.




    Стрелец

    Стрелците често имат късмет в живота поради закона за привличането. Тези хора знаят как да останат уверени и обичат да мечтаят, но тази седмица това няма да донесе голяма полза. Това обаче не означава, че трябва да се настроите към най-лошото. Напротив, трябва да продължите да оказвате натиск върху газта до спирка, като правите всякакъв бизнес. Просто трябва да запомните, че във време като сега добрият късмет вече няма да бъде норма. Стрелецът трябва да се опита да поддържа взаимно разбирателство в семейството и хармония в отношенията с колегите.

    Козирог

    Козирозите трябва да се опитат да затворят всичките си енергийни дупки възможно най-скоро, тъй като тази седмица ще им трябва много сила, за да останат на повърхността, отблъсквайки атаките на враговете и проблемите, изпратени от Венера и Меркурий. Астролозите препоръчват да не разкривате картите си пред другите. Не казвайте на никого за бъдещите си планове и намерения. Това може да се използва срещу тях. Ако искате да се промени реалността около вас, първо трябва да промените нещо в себе си.

    Водолей

    Водолей, като един от най-проницателните знаци на зодиака. Тази седмица ще бъде възможно да заобиколите проблемите, защото измамата на хората около тях ще се усети предварително. Сега е най-доброто време да използвате вродената си дарба да предсказвате предателства и лъжи. Водолеите също трябва да запазят спокойствие и премереност във всичко. Глътка свеж въздух за тях ще бъде времето, посветено на любимите им хобита. Трябва да посветите повече време на дейности, които носят положително.

    Риба

    Рибите трябва да се пазят от зли хора, излъчващи негативизъм. Най-вероятно сред тях ще бъдат тези, които имат злото око. Петте най-добри камъка от злото око и покварата ще ви помогнат да общувате с такива хора, без да се страхувате от лоши последствия. Когато е възможно, астролозите препоръчват на Рибите да останат в уединение и да се радват на независимост. Не си струва да чакате чудо и пристигането на късмет – трябва да действате сами и да разчитате само на уменията си. Много хора от този знак ще успеят да неутрализират зачатъците на несигурност в себе си, но това ще изисква сила на волята.

    Тази седмица астролози и експерти от dailyhoro.ru ви съветват да използвате медитации, за да се пречистите от негативните програми възможно най-често. Имате нужда от чисти и приятни мисли, така че се борете със страховете си и не позволявайте на никого да влиза в главата ви.

    Превод: show.24-chasa.eu
    Източник: Дейлихоро





    Филми онлайн без реклами

    ПОСЛЕДНО

    НЕ ПРОПУСКАЙ