13.2 C
София
вторник, април 30, 2024
ОЩЕ

    ПРОЧЕТИ

    Таро прогноза за седмицата от 6 март до 12 март 2023 г





    Предстоящата седмица на март ще бъде успешна, ако знаците на зодиака съгласуват своя план с прогнозата на Таро. Препоръките на главните аркани ще бъдат добра помощ при преодоляването на препятствията по пътя към щастието.




    Началото на пролетта е чудесно време да се мобилизирате и да поемете по пътя към просперитета. Експертите на сайта show.24-chasa.eu препоръчват на представителите на зодиакалните съзвездия да се вслушат в съветите на големите Аркани, за да не изпуснат късмета си и да се справят без проблеми. Точната прогноза на таро ще ви помогне да спечелите увереност, ако сравните съветите с това, което се случва в живота и слушате интуицията си.

    Овен

    снимка




    В началото на седмицата за Овните е важно да определят приоритетите си, за да не хабят сили за второстепенни задачи. Ласото „Йерофант“ призовава да не отказвате помощ и да слушате съветите на мъдро поколение.

    Ласото „Магьосник“ символизира активност и положително отношение. Според тази карта Овенът ще може да преодолее съмненията и срамежливостта, да заяви себе си и да привлече късмет във всички области на живота.




    Арканите „Слънце“ допълват мартенската седмица. За Овен тази карта обещава приятни промени и нови възможности. Представителите на знака могат да бъдат спокойни за бъдещето си – съдбата е благосклонна, което означава, че можете спокойно да се занимавате с планирани дейности и да се наслаждавате на живота.

    Телец

    снимка




    Началото на седмицата, съдейки по картата на Върховната жрица, ще бъде бавно. Вниманието към случващото се и интуицията ще помогнат на Телеца да влезе в играта навреме и да внесе благоприятни промени в живота. Картата също така показва способността за разрешаване на проблеми, ако подхождате към въпросите внимателно и без да бързате.

    Картата Слънце говори за освобождаване от проблеми. Телецът ще може да сложи край на труден въпрос и да получи достойна награда, да се отпусне или да започне да покорява нови висоти.

    Седмицата завършва с Аркана „Йерофант“, според който Телецът не трябва да се хваща за няколко неща едновременно. Картата призовава да бъдете събрани и решителни, но в същото време да не забравяте за правилата и да не поемате рискове без увереност в благоприятния изход.




    Близнаци

    снимка

    Началото на седмицата, съдейки по картата на Влюбените, ще бъде отговорно. Близнаците ще трябва да направят важен избор, благодарение на който ще могат да внесат важни промени в живота. Трябва да го направите сами и внимателно, защото е малко вероятно да можете да отмените направеното.

    Картата Hanged Man обещава временен престой. Близнаците могат да попаднат в трудна ситуация, изход от която може да се намери, ако работите върху грешки или се откажете от нереалистични планове.

    Седмицата март завършва с картата „Отшелникът“, която символизира спокойствие и временна изолация. Възможно е представителите на знака да имат нужда от време за усамотение, възстановяване на психическите и физическите сили, както и рехабилитация след боледуване или тежка работа.

    Рак

    снимка

    Раците, съдейки по картата на Глупак, трябва да помнят отговорността и предпазливостта. Аркан предупреждава, че невниманието и пренебрегването на задълженията може да завърши с провал.

    „Мир“ в оформлението е карта на хармонията и завършването на пътя. Според тази Аркана Раците ще могат да изпълнят трудна задача, да получат награда за работата си и също така да се освободят от много неприятности и проблеми. Съветът на картата е да намерите вътрешна хармония, за да не се тревожите за дреболии.

    Седмицата завършва с Арканите „Влюбени“. С тази карта Раците ще могат да вземат важно решение, благодарение на което ще достигнат ново ниво на успех. Може да става въпрос не само за връзки, но и за работа, както и за промяна на местожителството.

    лъв

    снимка

    Началото на седмицата ще бъде много активно за Лвов. Аркана „Магьосник“ говори за професионализъм, способност за бързо вземане на решения и намиране на собствен път към щастието, без да копирате околната среда.

    Картата „Дявол“ предупреждава Лвов за изпитания – важно е да ги преминете с високо вдигната глава. Изкушенията и изкушенията не трябва да ви подвеждат, което означава, че трябва да бъдете внимателни и предпазливи. Способността да чувате интуицията също ще бъде голяма помощ в борбата с превратностите на съдбата.

    Седмицата завършва с Аркана „Мир“. Според тази карта представителите на знака ще могат да сложат край на работата, да намерят щастие, както и да разрешат разногласия с роднини и колеги по мирен начин.

    зодия Дева

    снимка

    Картата Магьосник символизира постоянство, желание за внасяне на успех и активност в живота. Според тази карта няма смисъл Девите да чакат възможност – трябва да действате тук и сега, за да получите достойна награда и да победите конкурентите в честна битка.

    Картата на смъртта символизира необходимостта да се откажете от част от задачите, да се сбогувате с неизпълнени мечти и също да оставите в миналото това, което причинява неудобства. Съветът на картата е да възобновите енергията и да гледате с оптимизъм към бъдещето.

    Седмицата завършва с Арканите „Влюбени“. Според тази карта Девите ще могат да намерят щастието, ако направят правилния избор. Представителите на знака не трябва да действат като мнозинството: важно е да се вземат предвид собствените им желания.

    Везни

    снимка

    Картата Слънце отваря седмицата, показвайки на Везните чудесно време за нови постижения. Според тази Аркана няма причина за безпокойство – съдбата е благосклонна и късметът ще бъде на страната на представителите на съзвездието.

    Картата Обесен предупреждава за опасността, пред която ще се изправят Везните поради невнимание или небрежност към случващото се. Според тази карта не трябва да се прибързва с решенията и да се мисли, че всичко ще се получи без лична намеса.

    Ласото „Отшелникът“ завършва седмицата, призовавайки Везните да се отдръпнат за известно време от бизнеса, за да прекарат време насаме със себе си и с мислите си. Такава тактика ще помогне да се откажете от някои планове навреме и да намерите хармония.

    скорпион

    снимка

    Картата Луна обещава тестове за сила. От тази Аркана Скорпионите ще научат важна информация, с която трябва да се разпореждат разумно. Слушането на вътрешния глас ще ви помогне да вземете правилното решение.

    Ласото „Любовници“ предполага, че Скорпионите трябва да вземат важно решение, което ще промени живота към по-добро. Важно е да се консултирате със себе си, а не да слушате външно мнение, за да не тръгнете по грешен път и да не преследвате чужди идеали.

    Седмицата завършва с Аркана „Колесница“, символизиращ активност и целенасоченост. Съдбата ви дава шанс бързо да завършите започнатото, да се доближите до мечтата си и да спечелите отлична репутация.

    Стрелец

    снимка

    В началото на седмицата Стрелците ще могат да поработят върху недостатъците и бързо да ги отстранят. Ласото „Отшелникът“ призовава за известно време да се оттегли, за да анализира какво се случва и да вземе правилните решения.

    Ласото „Сила“ подсказва, че е дошло времето за действие. Според тази карта представителите на съзвездието не могат да се съмняват в себе си – ще има достатъчно сила и знания, за да изпълнят плана си.

    Седмицата завършва с картата Императрица, която обещава късмет и нови възможности. Аркан призовава да не се бърза и да не се разсейва, за да се предотвратят неприятни пропуски.

    Козирог

    снимка

    Ласото „Колесница“ открива седмицата, призовавайки Козирозите да не се колебаят и да започнат активна работа. На тази карта е важно да запомните отговорността, за да избегнете досадни грешки в разгара на вълнението – те ще изискват старателно проучване и ще отнемат доста сила.

    В средата на седмицата на карта „Двор” Козирозите не трябва да забравят за честността и неподкупността. Тези качества ще ви помогнат да намерите справедливост, да защитите името си и да поставите нарушителите на мястото им.

    Седмицата завършва с картата на смъртта, според която Козирозите ще могат да се освободят от гнета на миналото, да се сбогуват с всичко, което е остаряло и е загубило своята актуалност. Аркан призовава да не се вкопчваме в отживелица.

    Водолей

    снимка

    Седмицата започва с карта „Справедливост“, която показва на Водолея естествения резултат от труда. Ако не отговаря на очакванията, представителите на Знака ще трябва да поработят върху грешките.

    Картата на Върховната жрица подсказва, че Водолеите ще успеят да постигнат успех, ако не се втурнат в действие. Съветът на картата е да слушате интуицията си, а също така внимателно да търсите знаците на съдбата, за да отворите правилната врата в точния момент.

    Седмицата завършва с Аркана „Дявол“, който символизира опасност. Водолеите не трябва да правят сделки със съвестта си и да угаждат на моментни капризи, за да не стигнат до задънена улица и да не изгубят благоволението на съдбата.

    Риба

    снимка

    Картата Йерофант говори за добри новини. Рибите ще получат добри новини, а също така ще могат да приоритизират извършването на наистина важни неща, които имат смисъл в момента.

    Според картата на глупака представителите на съзвездието Риби чакат нови открития, но не можете да действате произволно. Аркан предупреждава за възможни трудности, ако сте невнимателни към знаците на съдбата и се доверявате на непознати личности.

    Завършва седмицата с Аркана на кулата. Според тази карта е важно Рибите да помнят, че трябва да се съсредоточите върху реалността, а не да строите пясъчни замъци, за да избегнете катаклизми и крах на плановете.

    Привличането на късмет в началото на пролетта и лесното заобикаляне на всички капани ще помогнат не само навременните подкани от картите Таро. Знаците на зодиака трябва да се запознаят с други прогнози, за да донесат просперитет и щастие в живота.

    Превод: show.24-chasa.eu
    Източник: Дейлихоро





    Филми онлайн без реклами

    ПОСЛЕДНО

    НЕ ПРОПУСКАЙ