28.5 C
София
неделя, септември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Жесток скандал на наградите на БГ Радио! Папи Ханс бойкотира Любо Киров

  Наградите на БГ Радио не за първи път са оставали съмнения за нагласеност. А случилото се на последната церемония показва, че определено има уговорки.
  Иначе защо Папи Ханс демонстративно напуска залата на последните награди, след като статуетката за Най-добър албум получава Любо Киров? При това младият изпълнител беше обявен и като един от участниците в програмата, а негов лайв така и не се случи до края на церемонията.
  По време на събитието, което беше миналия уикенд, всички популярни личности, които бяха във ВИП ложата наостриха уши за скандала. Масово се коментирало, че причината Папи да напусне залата с възмущение е наградата „Най-добър албум на годината“, която именно той трябвало да получи.

  В момента когато номинациите са обявени и той е очаквал да чуе името си като победител, се обявява това на Любо Киров. Изненадата за Папи очевидно е голяма, а щом напуска и залата на наградите, говори едно, а именно че отличието за Албум на годината му е обещано, но не е спазено, пише „Хотнюз“. 
  Запознати със ситуацията разказват, че седмица-две преди церемонията, Любо Киров тропнал с крак, че трябва на него да му връчат наградата за албум, а от БГ Радио преценили, че той им е доста по-важен и затова ще дадат това отличие на бившия вокал на група „Те“. Едва ли не заключили, че Папи Ханс е посредствен изпълнител, който утре може и никой да не вълнува. Но пък Любо е класа, с която не могат да се разделят.
  На самата церемония Киров се опита да неглижира конкурента си, като го обяви за най-красив от всички останали претенденти в друга от категориите – Изпълнител на годината. В нея беше номиниран и Миро Костадинов, но победител бе пак Любо. Коментарът му по адрес на Папи също наля масло в огъня и видимо ядоса младока, подканвайки го към сериозни действия за бойкот./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ