31.8 C
София
вторник, юни 11, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Женска солидарност сред миските! Тафкова подкрепи Мудева в „Игри на волята“ (Вижте какво каза)

  Звучи нереално, но е факт! Съществува женска солидарност в модния бранш и Венцислава Тафкова го доказа. Носителката на титлата „Мис България 2020“ подкрепи своята колежка Теодора Мудева за представянето й в „Игри на волята“.
  „Силно съм впечатлена от представянето й! поздравявам я за упоритостта и се възхищавам на смелия й и борбен дух! Успех, момиче!“

  Това написа Венцислава Тафкова в Инстаграм профила си в отговор на въпрос на свои фенове как оценява играта на Мудева в риалити предаването. Досега никоя от бившите носителки на престижната титла не успя да си прехапе езика и да я поздрави за представянето.
  Отборът на „Амазонките“, в който е и Теодора, се справя доста добре предвид суровите условия на реката. Мудева се отърва на косъм от най-лошия сценарий, когато 15-килограмово дървено колело падна на главата й. Вместо да се откаже, тя продължи да играе до край на арената и събути възхищение у голяма част от зрителите на „Игри на волята“.

  Мис България 2020 обаче бе единствената, която публично я поздрави за смелостта и упоритостта й. „Господ ме опази“, коментира самата Мудева в социалната мрежа, а във Фейсбук вече се коментира, че ще е една от финалистките.
  Прегледана: 12


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ