13.9 C
София
понеделник, февруари 26, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Жената на Светослав Иванов призна навръх 40-ия му юбилей нещо много лично

  На днешния ден своята 40-та годишнина празнува тв водещият на bTV Светослав Иванов. По този повод неговата спътница в живота и колежка Вяра Деянова – Иванова му честити празника по особено вълнуващ начин.
  Жената на Иванов сподели в профила му пост, в който е написала само едно изречение, но в него май казва всичко важно за най-любимия човек в живота си.

  Фотобомба: Светослав Иванов показа жената до себе си, голяма красавица е
  „Най-добрият, най-умният, най, най, най Светльо днес става на 40“, пише Деянова, а на снимката са Светослав Иванов и дъщеричката им Йоанна, която е вече на 10 годинки.

  Какъв подарък иначе е приготвила Вяра Деянова за любимия си съпруг, още не става ясно, но вероятно е свързано с почивка на някое екзотично местенце, където двамата да имат време и възможност да се порадват на компанията си.
  Дали Светослав Иванов ще празнува своята 40-та годишнина, не става ясно, но е известно, че много хора не го правят заради суеверия и народни вярвания, тъй като са убедени, че ако празнуват тази своя годишнина, ще им се случи нещо лошо.
  Светослав Иванов разтърси с тези думи за Сашка Васева СНИМКИ

  Припомняме, че Светослав Иванов и колежката му Вяра Деянова се ожениха в Рим през 2011 г. в присъствието на родителите и кумовете си, а две години по-късно се роди и дъщеричката им. Двамата са заедно още от 2004-та, от студентските си години./show.24-chasa.eu

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ