9.7 C
София
сряда, май 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Заплашиха Прея с убийство заради…

  Певицата Прея наскоро е преживяла голям ужас заради получена заплаха за убийство. Случката е буквално отпреди няколко дена и се разиграва в кооперацията, където изпълнителката живее.
  Заплахата чаровната мулатка получава от свой съсед, а причината за реакцията му е наглед толкова безобидна, че чак е нелепо да ескалира подобен развой. Но той, все пак, е факт!

  Прея обяви сензационна новина: Ще се жени!
  „Съседът ми ме заплаши с убийство, защото ме видя да боядисвам етажерка с черен спрей, а някой му бил някога надраскал номера на колата с черен спрей“, разкрива самата Прея пред столично издание, а от последващите й думи става ясно, че тя действително много се е уплашила от чутото.
  Жаклин Таракчи, която разкара Прея от „Шоуто на Цитиридис“, се оказа гадже на… СНИМКА 18+

  Проблемите между Прея и въпросния съсед датират от поне две години насам. Време, през което екзотичната изпълнителка опитвала по всевъзможни начини да стопли отношенията си със съседа, държала се добре с него, учтиво, но резултата бил нулев. Докато накрая не чува думите: „Ще те убия!“ от него.
  „Изобщо не знам какво става в неговата глава. Шубе ме е. Абсолютно вярвам в намеренията му, защото заплахата беше предшествана от изключително дълъг психопатски разговор“, добавя още Прея, която още щом чува заплахите, отвръща на комшията си, че ще подаде жалба в полицията. Той й отвръща така: „Не ме заплашвай!“

  Дали Прея ще подаде действително жалба и какво ще се случи със съседа й, който явно по всякакъв начин се опитва да я провокира, тепърва ще става ясно./show.24-chasa.eu
   

   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ