28.5 C
София
неделя, септември 24, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Задава се нова война в поп фолка! Емануела и Тафкова се хващат за косите

  Нова война е напът да избухне в поп фолка, след като Мис България Венцислава Тафкова обяви, че влиза в бранша. Бъдещата певица от дълго време посещава вокален педагог и вече подготвя дебютните си проекти. Макар да не е обявила кога ще изгрее на музикалната сцена и скоро ли ще я видим по участия, във фолк средите вече тлее напрежение.
  Източници на Show.bg разкриха, че най-изнервена от новото амплоа на Тафкова била Емануела, която отдавна не мели брашно с миската. По думите им, Еми не можела да се побере в кожата си след новината, че Тафкова ще става певица и се канела да й стъжни живота, щом стъпи на музикалната сцена.

  „Абе, каква певица ще ми става тая?! То това да не й е модно ревю! Само се чуди как да привлече мъжкото внимание, ама ще й гледаме сеира“, гневяла се Емануела пред свои колеги.
  Враждата между Венцислава и Емануела тлее още от времето, когато певицата бе гадже с Мартин Елвиса. Милионерският син бе хвърлил око на Мис България, а Емануела се разкъсваше от ревност.

  Според запознати, оттогава Емануела има зъб на Тафкова и само чака удобен момент да я разкости. По всичко личи, че това ще се случи именно на музикалната сцена и нищо чудно студената война между двете да прерасне в женски бой…
  Папарак
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ