9.8 C
София
четвъртък, април 18, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Юлиан Вергов пак стресна всички със СНИМКА от болницата

  Визитите на актьора Юлиан Вергов в болницата зачестиха. Преди десетина дни той претърпя операция, а сега отново стресна последователите си с кадър от болничното звено. 
  На кадъра се вижда, че Вергов има проблеми с дясното коляно, което е оперирано в началото на тази година. А сега му се налага да се пази и да ходи системно на рехабилитация. 

  Операцията на Юлиан Вергов е успешна, но ще трябва доста да се пази през следващите няколко седмици. Лекарите го уверили, че до няколко седмици ще може да се върне към предишния си начин на живот и да възобнови разходките в планината. 
  Припомняме, че наскоро Вергов се появи с медицинска шапка за еднократна употреба и облечен в престилка в болницата. Вергов пусна усмихнато селфи, на което пише: “Всичко вече е 6!”. Актьорът всъщност трябвало да се подложи на интервенцията още през септември – октомври, но програмата на театрите вече била готова и той нямало как да отменя представления.
  Обичаният актьор обича да споделя с последователите си в Инстаграм такива лични неща от ежедневието си, но все още никъде нищо не е казал за случая с актрисата Диана Димитрова. Тя показа шокиращи кадри отпреди пет години, на които е пребита като куче. Според твърденията й, колега от сериала „Откраднат живот“ я е пребил на снимачната площадка. 

  Според някои медии и актьори от сериала, Димитрова визира Вергов, с когото имали интимна връзка по онова време. Прокуратурата се самосезира и в момента се води разследване, но Вергов не е обелил нито дума по случая./show.24-chasa.eu
  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ