18.8 C
София
сряда, май 31, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Вили не издържа, ето защо шеф Ангелов даде 100-те бона на Станислав в „Хелс Китчън“

   
  Големият победител в „Хелс Китчън“ е мускулестият сладкар от Перник Станислав Иванов, който заслужено грабна голямата награда от 100 000 лв.

  Пред очите на най-близките си хора и най-вече пред тези на шеф Ангелов, той извървя сериозен път в стремежа си да се докаже като топ готвач, не само като добър сладкар. В лицето на Виолета обаче, той срещна напълно равностоен противник. Затова и за мнозина е любопитно защо шеф Ангелов се спря точно на Станислав.
  Големият победител в „Хелс Китчън“ Станислав се жени това лято и ще… СНИМКИ
  Все пак Виолета бе изключителен играч и страхотен готвач и също напълно заслужаваше победата, тъй като в нито един момент не се пречупи пред трудностите, показа знания, умения, любов към професията.

  Станислав от „Хелс Китчън“ вдига сватба с гримьорка ВИДЕО
  А накрая не успя да скрие разочарованието, нито сълзите си.

  „Виолета е професионален готвач, а Станислав е сладкар, който благодарение на предаването придоби доста умения и креативност. Освен това притежава харизма, лидерски качества и неподправена сърдечност“, така си обяснява един от зрителите развоя на финала в шоуто.
  „Това ни показаха сценаристите и още от средата на предаването беше ясно, че той ще е победителят“, пък директно казва друг.

  „Мисля, че победата му е заслужена. Единственото, което не ми хареса в този сезон е, че остави Кристиян на финалите, имаше по-достойни от него…“, не пести коментара си и трети зрител./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ