10.8 C
София
сряда, май 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Върхът на разхищението! Мис България спортува с бижута за 55 бона (СНИМКИ + Цена)

  оделката удари в земята всички миски, певици и звездни инфлуенсърки с неприлично скъпите бижута, които блестят на ръката й.
  Облечена в спортно екипче, пловдивската красавица се щракна пред огледалото, очевидно готова за дневната си тренировка в залата. На последователите й веднага им направиха впечатление емблематичните гривни от бяло и жълто злато на прословутата марка, които блестят на ръката й.

  Бърза проверка на Show.bg в сайта на „Cartier“ показа и колко точно струват елегантните украшения. Гривната от жълто злато е 9998 евро, а тази от бяло – € 17 733. Общо: 27 731 евро, или 55 000 лева.
  И не че ни влиза в работата, но не можем да не се запитаме как един топ модел и инфлуенсър успява да задели подобни средства за бижу? И дали Тафкова лично е платила грандиозната сума, или 18-каратовите гривни са подарък от някой ухажор?

  Така или иначе, подобна сума си е върхът на разхищението откъдето и да го погледнем. Можем само да гадаем с какви бижута миската съчетава вечерния си тоалет, щом за спортна тренировка избира „Cartier“ за 55 бона?!
  Прегледана: 22

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ