20.8 C
София
понеделник, май 29, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Ваня Щерева с нови разкрития за Диана Димитрова СНИМКА

  Сагата между Диана Димитрова и Юлиан Вергов вече започва да се размива покрай стотиците вече коментари на известни и неизвестни по темата в публичното пространство.
  След като стана ясно, че Вергов печели делото, обвиненията срещу актрисата набъбнаха мощно, вследствие на което тя показа още по-драстични снимки от побоя, които не бяха виждали бял свят досега.

  Луиза Григорова се пусна насинена и подкрепи Вергов: Всичко е евтин ПР и… грим СНИМКИ
  Някои обаче, побързаха да подложат на съмнение дори и тяхната автентичност. Една от тях се оказа Ваня Щерева, която не за първи път дава мнение по темата.
  Писателката и актриса открито заяви, че не вярва на тези снимки, подкрепяйки тезата си с интересна информация за гримьорските трикове: „Междудругото, гримьорите използват един силикон за тези неща, става точно такова, като истинско“, пише Щерева в коментар в социалните мрежи.
  Ето го мощния удар на Диана Димитрова след бомбата от Вергов!

  Разбира се, не всички споделят това мнение. Мрежата прелива от коментари по сагата Димитрова/Вергов, които не изглежда скоро да стихнат. Мнозина се съмняват и в казаното от Вергов, който засега не е подкрепил с конкретика думите си./show.24-chasa.eu
   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ