20.8 C
София
вторник, юни 11, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  В „Хелс Китчън“ избиха рибата: Троен годеж и диаманти за… СНИМКИ

  Финалистите в най-горещото кулинарно риалити започна изключително емоционално, защото те получиха писма от своите майки, в които бяха изразени подкрепа и любов, примесени с голяма доза кураж преди най-трудните битки в състезанието.
  Изненадите за Станислав, Димитър и Чоткин обаче, не спряха дотук. Дамите на техните сърца – Нели, Симона и Камелия дойдоха в Кухнята на Ада, за да готвят и да се борят заедно с тях. А това, което се случи малко след това, прикова всеобщото внимание към малкия екран!

  Бони се чуди къде да се скрие от срам, зрители на „Хелс Китчън“ ръсят обиди по адрес на певицата
  След изключително оспорвано съревнование, любимата двойка на зрителите – Димитър и Симона, спечели специалната награда на шеф Виктор Ангелов – романтична вечеря за двама.
  Менделсон в „Хелс Китчън“: Чоткин се побърка, ще купува пръстен за 5 бона
  Шокиращите събития за протежетата на шеф Ангелов и техните половинки обаче тепърва започваха. Те получиха шанс да предложат брак на своите любими със специално подбрани диамантени пръстени. И от кулинарна надпревара, стана почти като в „Ергенът“!

  Нова любов пламна в „Хелс Китчън“, Полина показа… СНИМКИ
  След три отговора „Да“, ресторант номер едно на България бе огласен от радостни възгласи и поздравления за бъдещите младоженци.

  Кулинарните съревнования за тримата финалисти продължиха и в следващото предизвикателство, а като нищо този сезон на „Хелс Китчън“ да завърши със сватба… или сватби./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ