17.3 C
София
неделя, май 19, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Удави си BMW-то: Нескопосан шофьор паркира на плажа и разсмя мрежата ВИДЕО

  В графство Корнуол, Югозападна Англия неидентифицирани хора паркираха колата си точно на плажа. За тяхно нещастие това завърши с неприятности за „героя на паркирането“ – колата беше отнесена във водата и се наложи аварийните служби да я вадят от морето.  
  Екипът на спасителните служби е бил предупреден за „удавено“ черно BMW в Тревонанс Бей сутринта в неделя, 28 май, съобщиха от бреговата охрана.

  Служителите са се погрижили всички пътници да излязат от колата и да са в безопасност, след което специалистите са изтеглили колата на брега.
  „Останахме на мястото на инцидента, докато не бяха положени усилия за евакуация и превозното средство най-накрая не бе извадено (от водата)“, се казва в съобщението. 
  Обръщайки се към нещастния шофьор, бреговата охрана подчерта: „Не можете да паркирате тук, сър!“ 

  В коментарите британците се шегуват: „Какво са готови да направят някои хора, за да избегнат таксата за паркиране от £3!“, „Но определено не е нужно да си миете колата!“. 
  Други се учудват на глупостта на шофьора и казват, че трябва да има справедливо наказание за подобни нарушения. „Никога няма да спра да се учудвам колко глупави могат да бъдат хората.

  Сезонът на глупостта е в разгара си!“, „Идиот, трябва да те принудят да плащаш за спешни услуги“, „Не мога да повярвам, че това се случва всяка година ! Как? Трябва да те глобят, ако колата ти се озове в морето, това е смешно“, пишат потребители в социалните мрежи.

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ