10 C
София
сряда, май 15, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Участници в „Един за друг“ вдигнаха паметен купон

  Вече организират екскурзия до морето с тумба от 40 души
  Влюбените двойки от минали сезони на „Един за друг“ направиха грамадно пиршество насред природата на Централна България. Дори и години след общото съжителство във фермата голямата тумба си прекара повече от добре.

  Веселата компания вдига наздравици, обръща чаши, върти танци заедно с бебетата и го удрят на джангър. Мъжете се надиграват с кючеци, а дамите са се събрали и си казват наздраве с вино.
  Докато момичетата си бърборят на дългата маса и се завръщат в приятните спомени от риалитито, пожарникарят Христо от сезон 4 се фука със специалитета на вечерта: цяло печено пране. Сливенчанинът показва как е подредена тавата със салатка, а прасето е захапало лимон. Видимо за голяма тайфа от над 20 души едно прасе ще е минимумът, за да нахрани всички.

  Количките с бебета, заобиколили масите, не пречат на гьобеците, които си раздават бившите участници. Криси от миналия сезон направо е хванала малката Матеа в ръцете си и така играе кючека!
  Виктория пък показва повече от самия вилен комплекс, намиращ се около Търговище. Къщите отвътре са целите покрити с дърво и имат огромен купол, които създават романтична атмосфера.

  След веселяшкия уикенд компанията вече прави планове за следваща, още по-голяма сбирка. Но този път на морето с 30-40 души. Явно на бившите участници такива купони ще се превърнат в традиция.
  Прегледана: 98


  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ