20.8 C
София
вторник, юни 11, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Трите зодии, които се обичат най-трудно





  Астролозите казаха кои са зодиите, които са най-трудни за обичане, защото са твърде самодостатъчни или прекалено импулсивни и често са емоционално неподготвени за връзка.




  Мощен дъжд от пари ще се лее над тези зодии през лятото
   
  Астрологът Olga Stella говори за зодиите, които са най-трудни за обичане.

  Скорпион

  Скорпионите никога не знаят какво искат. Те се движат между горещо и студено, което прави наистина трудно да ги разбереш и впоследствие просто да бъдеш с тях. Скорпионите могат да бъдат невероятно изтощителни партньори, поради което доста често скачат от една връзка в друга.




  Истината е, че докато Скорпионът не узрее емоционално, той просто няма да е готов за сериозна връзка.

  Целунати от Вселената: Всички ще завиждат на тези 4 зодии през лятото




  Дева

  Девата вероятно се смята за най-самодостатъчния знак на зодиака. Освен това тя подхожда към повечето взаимоотношения от аналитична и почти управленска позиция. Дори и да не е умишлено, Девите автоматично държат повечето хора на една ръка разстояние, докато не се убедят, че могат да им се доверят.

  Освен това не са от най-лесните хора. За да се влюбят в някого Девите, те трябва да свалят защитата си и да се отворят, което изобщо не е в съответствие с природата им. Но след като направят това, те се превръщат в прекрасни партньори, но това може да отнеме известно време.




  Стрелец

  Няма по-ексцентрична и импулсивна зодия от Стрелеца. В известен смисъл това ги прави много интересни партньори, което означава, че този, с когото излизат, никога няма да скучае. Но от друга страна е почти невъзможно да ги принудите да се установят, пише glasnews.bg.

  Те непрекъснато преследват нещо ново: нови приключения, нови приливи на адреналин. Те са лоши в това да стоят неподвижни, да съществуват, което не е много благоприятно за възникването на връзки. Стрелецът ще се почувства удовлетворен само когато намери някой, който вместо постоянно да го преследва, ще се движи до него.

  Харесайте show.24-chasa.eu и във Фейсбуккъдето ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки




  Блиц




  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ