2.8 C
София
събота, март 25, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Тиктокърка обвини Виктория Капитонова в кражба и измама за 200 бона ВИДЕО

  Победителката в първи сезон на „Ергенът“ Виктория Капитонова отново е в епицентъра на коментарите, след като започна активно да инфлуенсърства. Наскоро обаче, тя беше обвинена в кражба и измама, заради които банковата й сметка е набъбнала с цели 200 000 лева!
  Капитонова, която от години живее в България, провежда курсове за личностно развитие в Инстаграм, прави и редица ритуали за пари. Според родна тиктокърка на име Станислава, която обяснява в няколко видеа в профила си, Виктория печели на гърба на хората с напълно краден курс. 

  Ето кой стои зад луксозния живот на Виктория Капитонова ВИДЕО
  По думите на Станислава, няколко момичета вече са се свързали с нея лично, за да разкажат как били станали жертви на „измама и краден курс“. Същите били изпратили абсолютно цялата информация на тиктокърката за курсовете на Капитонова. 

  @istanislava Очаквайте част 2-ра #ергенът #ергенът2022 #ергенътсезон1 #ергенътбългария #бтв #нова #тиктокбългария #българскитиктокъри #рекомендаци #fyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfyfy #fyp #викториякапитонова #викторияергена #victoriakapitonova #българия #sofia #varna #skopje #македонскитиктокър #македонскитикток #българскиятикток ♬ original sound – Stanislava

  „232 човека са се записали за стандарт услугата ѝ, която струва 500 лв. Нека ви кажа откъде идва този курс. Той идва от руската инфлуенсърка Марго Савчук, която е разработила оригиналния курс, който се нарича Instaboss. Разбратован е с много години с бившето ѝ гадже Дани и огромен екип от хора. Виктория няма капацитета да направи всичко това. Видях, че Виктория отново събира хора за своето четвърто издание за своя изцяло плагиатстван курс, но вероятно ще тараши хората за повече пари… заради инфлацията. Хора, ценете си парите и усилията. Вижте оригиналния курс на Марго, който се разработва с огромен екип от хора“, разказва във видеото тя.
  Виктория Капитонова издаде кой печели „Ергенът“ 2

  Станислава споделя също, че Виктория я е заплашвала със съд, но за предишни нейни изказвания в TikTok, които са били отново насочени срещу рускинята. „Докато си чакам призовката или пък поканата за участие при Жоро Игнатов, искам да ви кажа – не се доверявайте на всичко, което виждате в интернет“. 
  Любопитна подробност е, че Виктория Капитонова е споделяла неведнъж досега, че се вдъхновява от работата на други руски инфлуенсъри и че взаимства някои от идеите си от тях. Според Станислава обаче, Виктория не е цитирала точни имена./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ