2.8 C
София
сряда, ноември 29, 2023
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Таня Боева разкри подробности за насилието над себе си: Голяма грешка беше, че…

  Таня Боева, която години наред е била жертва на тормоз и насилие, най-накрая разказа с подробности през какво голямо страдание и болка е преминала най-вече заради дългогодишното си мълчание по темата.
  „Голяма грешка беше, че мълчах за насилието над себе си 5 години“, сподели фолкпевицата в гостуване пред bTV и не скри, че е била принудена дори да напусне дома си.

  И Таня Боева жестоко пребита от бившия си мъж
  Изпълнителката не крие, че е била жертва на домашно насилие и много трудно е успяла да съхрани здрава психиката си.
  Таня Боева не влезе в конкретика с имена, но обясни: „Повече от 10 души бяха въвлечени в тази история. Посочени са в едно прокурорско постановление, няма да ги цитирам сега“. Не крие, че е изпитвала също вътрешен страх от това, че може да бъде неразбрана и обвинена от обществото.

  Таня Боева за ада, през който минава: Трябваше непрекъснато да бъда заплашвана и мачкана! СНИМКИ
  „Бях подложена на емоционален, физически и психически тормоз. Невинаги това, че си популярен, те прави защитен“, добави още с болка тя и добави:

  „Пет години беше много тежък период за мен. Бях извадена от нормалната си житейска среда. Бях принудена да напусна дома си, да живея нов живот. Бях поставена в ситуация, в която не само жени, но и мъже трудно биха оцелели психически и физически“.
  Стара Загора бил град, наситен със случки като известното посегателство над 18-годишното момиче Дебора, заяви категорично изпълнителката.

  „Преди физическото насилие, първо започва емоционалното. Осъзнах че не трябва да мълча, защото и други хора имат подобни проблеми. Моето мълчание доведе до потулване на случая ми“, сподели още Боева./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ