30.8 C
София
сряда, юни 12, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Тафкова се показа без грим и каза „НЕ“ на филтрите!

  Без капка грим, филтри и фотошоп се показа Венцислава Тафкова. Носителката на титлата „Мис България“, която скоро влиза и в музикалния бранш, публикува своя снимка в естествен вид и апелира към младото поколение по-често да залага на натурална визия и по-рядко да посяга към фотошопа.
  „Не се притеснявам да изляза без грим и прическа, нито да ви показвам такива снимки. Дори смятам, че трябва по-често да казвам „Не“ на филтрите и фотошопа. За съжаление, и аз като всички други често се „омагьосвам“ от илюзорните образи на съвършените красавици без нито един дефект в социалните мрежи“, признава Тафкова.

  По думите й звездните личности в мрежата може и да изглеждат така, сякаш нямат никакви недостатъци, но в реалния живот никой не е съвършен. Това подлъгва младите момичета в интернет, създава им комплекси, че самите те нямат тази идеална визия, и ги подтиква към хирургични интервенции.
  „Модата на филтрите и перфектният външен вид разболяват психиката. Именно това е причината голяма част от нашето поколение да прибягва към пластичната хирургия. Може би няма да е зле на филтрите и фотошопа да излиза задължително предупреждение „Консумирай с мярка“, заключва Тафкова.

  Дали пък с този мотивиращ пост моделката няма да поведе нов тренд „Консумирай филтрите с мярка“ и масово популярните личности в Инстаграм да разредят фотошоп снимките си? Дай Боже!
  Прегледана: 120

  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ