7.8 C
София
събота, февруари 24, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Щерката на президента пак хвърли нова доза провокация, този път във…

  Дори и в държавата да не се случва нищо скандално, което едва ли ще стане скоро, то щерката на Румен Радев със сигурност ще направи така, че на президента никак да не му е скучно.
  Дарина Радева участва в нова провокативна театрална постановка, която със сигурност ще разбуни духовете, както всъщност го прави още отсега. Третокурсничката от класа на проф. Пенко Господинов играе в творбата на актрисата и режисьор Касиел Ноа Ашер „Сад. Игри по време на Апокалипсис“.

  Щерката на Радев препоти мрежата: пусна се полугола на… СНИМКИ 18+
  Спектакълът е силно провокативен, както с визия, така и с играта на младите актьори, като това е основната идея на режисьора Касиел Ноа Ашер, която пък се прочу преди време с ролята си в постановката „Дон Жуан в пъкъла“ на режисьора Иван Станев. Там тя играеше чисто гола и се облекчаваше пред публиката, а днес отново се занимава с авангарден и „свободомислещ“ театър, по думите на специалисти.
  Постановката изследва страстта, порока и лицемерието в едно общество, чийто морал е дълбоко подозрителен. Става дума за група млади актьори, които в един дъждовен ден се събират за репетиции на пиесата „Мадам Дьо Сад“ от Юкио Мишима. Те се впускат в хипнотично изследване на човешките пороци, като постепенно личните им взаимоотношения се сливат с тези на героите от пиесата. Репетиционната се превръща в затвор, а невинни игри в смъртоносни.
  От година талантливата Дарина Радева е канена да участва не само в постановки на различни театри, но и във филми. От нея още не се е отказал и режисьорът Максим Генчев, които искаше да я снима като царица Сара Теодора  в новия си филм. Работата по новата й постановка започна още на 17 юни и от тогава Дарина и колежките й не спират да репетират./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ