8.9 C
София
четвъртък, май 16, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Смут в bTV: Цънцарова засегна лошо колежка и стана страшно

  Отново настана напрежение в ефира на гледано наше предаване. След кратка почивка Мария Цънцарова се върна като водеща на „Тази сутрин“ по bTV. Вярна на себе си, тя успя още в първото си включване да забрави едно име и да обърка друго, при това на колега.
  В откриването на предаването журналистката не можа да се сети името на сменения служебен външен министър Стефан Димитров, като се оправда, че ѝ било сложно да му запомни името. Това леко неуважение може и да е било по сценарий, но веднага след това Цънацрова направи нов гаф.
  Тя представи като водеща на новините Полина Гергушева, която вече доста време носи фамилията на съпруга си – Мечкуева, пише „Стандарт“.

  Дали грешката на Цънцарова беше случайна и дали новинарката се е засегнала, можем само да гадаем. Факт е обаче, че тя не се появи на редовната „седянка“ на предаването.
  Мария Цънцарова определено не беше в много добро настроени в първия ден от връщането си на екран. Когато спортният журналист Митко Тасев ѝ направи комплимент как е облечена, тя заяви, че се е надявала това да не става обект на обсъждане./show.24-chasa.eu

   
   

   

  Блиц  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ