17 C
София
сряда, февруари 28, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  Смениха водещия на „Стани богат“ насред предаването

  Михаил Билалов спечели овациите на зрителите с начина, по който откри вчерашното издание на „Стани Богат“, припомняйки какво знаково събитие се е случило на днешния ден преди 33 години.
  „Уважаеми зрители, много добре си спомням 23 март 1990 година, когато в Америка пуснаха филма „Хубава жена“. А причината да няма филм на име „Хубав мъж“ е само тази, че не съм се явил на кастинга“, заяви Билалов по bTV и благодари на публиката за аплодисментите.  

  Малко след това се оказа, че първият му гост в телевизионната игра е имал втори щастлив момент в деня, в който му съобщили, че ще участва в „Стани Богат“.
  Старши програмистът в английска софтуерна компания и член на фен клуба на „Манчестър Юнайтед“ Веселин Дашев бе представен от Билалов като човек, за който не си струва да следи новините, за да не се натоварва от негативни факти, но пък в „Стани Богат“ това нямало да се случи, тъй като всичко било позитивно. 

  „Разбрахме, че когато сме ти се обадили за участие в нашето шоу, в същия ден е станало страшно много хубаво събитие, какво е то?“, попита Билалов госта си.
  „Ами, да, случи се. Тогава се роди дъщеря ми, точно същия ден, беше наистина прекрасно да видя малката Ема. Благодаря и на майка й Емилия“, отговори Веселин.
  „Да ти е жива и здрава малката Ема. Сега играеш за нея и в чест на майка й Емилия. Аплодисменти за майката“, каза водещият.

  В крайна сметка Дашев си тръгна с 3000 лева, а Билалов не пропуска да изпъкне с крилата фраза преди първата реклама: „Влизаме в бокса, но вие не сменяйте канала, сменяйте маслото и накладките.“ 

  „Стани Богат“ се обзаведе с нов водещ
  За първи път в „Стани Богат“ участник иззе функциите на водещия. Това направи Емил Димитров, който има златна значка от БТС, след като е посетил 100-те национални туристически обекта в България. 

  Билалов тръгна да запознава Емил с правилата на „Стани Богат“, но Емил го изненада: „Може ли аз да пробвам“.

  След като получи разрешение от водещия, Димитров се справи безупречно и каза без грешка всичко това, което Михаил Билалов казва всяка вечер преди началото на всяка телевизионната игра. 

  „Мога ли аз да играя“, попита учуденият Билалов. „Разбира се, започвайте“, отговори Емил.

  „Аз понякога виждам кошмари в себе си и не мога да отговоря на въпрос за един милион“, уточни водещият.

  Малко след това последва втората реклама, като преди нея Михаил Билалов не изневери на себе си и заяви: „Вие не правете набирания към дистанционното, за да не ви набера аз.“/show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ