26.8 C
София
неделя, юни 9, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  След това грозно лично ВИДЕО на Валерия, Евгени потъна от срам

  „Ергенът“ приключи, победителката е ясна – Валерия, но изобщо не изглежда най-желания тв ерген да е направил правилния избор в нейно лице, както се надяваше. Потвърждение за това идва с личното видео, което бе разпространено в социалните мрежи от рождения ден на победителката.
  Много грозна сцена нямаше как да не направи впечатление на всички и да провокира вълна от негативни коментари по адрес на защитничката на животни.

  Близки до „Ергенът“ Евгени: Няма да ги бъде с Валерия, той вече…
  Когато й поднасяха торта и тя започна да позира за снимки, Евгени се доближи до нея и постави ръката си на кръста й, но това, което чу, го стъписа. Валерия се доближи до него с думите: „Махни се!“
  Решил, че не е чул, както трябва, той отново прави същото действие към рожденичката, която го попарва за втори път, а после се доближава до ухото му и прошепва нещо, след което той се отдръпва от нея и казва „оооокей“, а физиономията му рязко се помрачава.
  Очаквано реакциите на клипчето в мрежата са повече от фрапантни, а негативните писания по адрес на 25-годишната победителка продължават да се множат.

  Това брутално ВИДЕО 18+ разкри каква е всъщност Валерия от „Ергенът“

  „Много е чист този клип и добре се чува: „нататък махни са“. Ужас, ужас“. „Що за простотия, коя е тя да се държи така, кой е той, да трябва да търпи това, боже много се изложи Валерия. Аз разбирам, че са ви принудили да спазвате някакви норми след договора, но то като имаш невъзпитан и наистина супер нискоинтелигентен човек като нея, можеш да очакваш апокалиптично развитие….много жалка картинка и за него и за нея. Направо го заби на дъното“, гласят малка част от коментарите.
  В други пък се казва: „Колко грозно изглежда,тази реакция!“, „Голяма простачка е тази Валерия. Как може да говориш по този начин не знам. Евгени заслужи си това унижение.“

  „Бягай… Генчо… докато е време… Но вероятно има останала част от договора… и той я изпълнява… Ще се опомни… ще гледаме…“, „Момче. Много лоши приказки заслужаваш. А всичките пари да даваш за кучета и котки.“

  „Тази Валерия ми става отврат с това нейно държание ще си остане само с животните да я целуват ужас“, „Че и се моли накрая на клипа с ръце на кой се моли на бога на кучетата… ужасна и противна“.

  „Ужассс, това беше много грозно… No comment“, „Ами като се влюби, какво да прави! Интелигентно момче, но любовта е сляпа!“, „Наистина така изглежда, че нещо го кара да се махне. Защо така се държи!?“/show.24-chasa.eu

  Видеото може да видите ТУК

   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ