16.1 C
София
събота, февруари 24, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  След смъртта на Нончо Воденичаров: Юнона каза „ДА“ на милионер на яхта в Сидни СНИМКА

  Фолкпевицата Юнона, която е притежателката на една от най-големите силиконови гръдни обиколки в лекия жанр, съвсем скоро ще мине под венчилото, след като получи предложение за брак от дългогодишния си приятел.
  Милионерът, който има солиден бизнес и постоянно глезел любимата си, изненадал русото изкушение така, че да я накара буквално да се разтрепери цялата от вълнение.

  Юнона с рекордно скъп силикон! СНИМКИ 18+
  Връзката на Юнона и тайнственият бизнесмен е от 6 години, но тя не афишира нищо конкретно за него, но не издържа да не се похвали с предложението, което ще промени личния й живот осезаемо от тук нататък. Нещо повече – то се случва по много романтичен начин – в сюблимния момент милионерът паднал на коляно пред русата фурия на яхта в океана и точно пред операта в Сидни й отправил заветното предложение.
  „Най-голямата ти мечта бе да дойдеш в Австралия“, казал бъдещият жених, докато дава пръстена на Юнона, пише столичен ежедневник.

  Скъпите екскурзии не са единственото, с което богаташът глези чалга дивата. Преди година надарената изпълнителка се похвали с чисто нова скъпарска кола. Тя от години мечтаела да стъпи на Зеления континент, но изобщо не очаквала, че там гаджето й ще предприеме такава крачка.
  „Това беше един от най-вълнуващите дни в живота ми. Сбъднах две от детските си мечти. Получих предложението, и то на най-мечтаното място от дете“, споделя Юнона, която в едно от редките си интервюта неотдавна разкрива, че половинката й е истинско нейно копие.

  „Радвам се, че го имам до себе си, защото, освен че сме почти на една възраст, вибрираме еднакво в живота и всъщност това те прави щастлив и пълноценен човек“.
  Юнона стана популярна преди повече  от 15 години покрай връзката си с покойния вече Нончо Воденичаров. Двамата имаха бурна любов, която приключи със смъртта на музиканта в „Сървайвър“. Той почина през 2009 г. на Филипините, докато се снима шоуто, а аутопсията тогава показа, че е издъхнал от инфаркт, въпреки че в публичното пространство имаше и редица други версии.

  Сватбата на Юнона пък се очаква да се случи през следващата година./show.24-chasa.eu  

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ