15.8 C
София
петък, юни 14, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  След разкритията за финала в „Ергенът“, Мариела Нордел направи на 5 стотинки и Алек Младенов!

  След като разкри скандалната схема на финала на „Ергенът“, Мариела Нордел не спря дотук! След интервюто, което доскорошният най-желан тв ерген Алек Младенов даде в ефира на bTV, тя не издържа и направи нов, още по-пиперлив коментар по негов адрес.
  Ето какво гласи поста на кулинарката във фейсбук, провокирал вълна от реакции:

  „Доста нагличко интервю на #Ергенът в #предиобед!
  Въпреки, че няколко пъти ергенчето изрази бейско пренебрежение към раята и как не го интересувало мнението на публиката, да му напомня, че точно зрителите му заработиха тлъстия хонорар! Та, щом се е хванал на медийното хоро, ще играе до край!
  Като медиен специалист оценявам интервюто му тази сутрин като провал.

  Обикновено на жените се дава съвет „бъди красива и мълчи“, но в случая тук важи „докато си отвори устата, подозирахме, че е тъп, но щом заговори, вече не се съмняваме“.
  Ергенчето направи няколко мечешки услуги и на благодетеля си Радо, и на цялата гилдия от риалити формати.

  То, горкото, без да иска, тази сутрин, открито изплю, че всичко е нагласено, предварително договорено и то е успяло, „да вземе най-добрите за себе си условия“.
  Оправдаваше се постоянно с дежурното „на никого не съм давал празни обещания“, което не е истина, защото три месеца предъвкваше с кого и как си и с кого не си представя живота.

  Доказа, че всичките нескопосно изрецитирани от него високомудрени фрази, са му продиктувани от сценаристите в слушалката, защото на живо ръси само глупости и гледа лошо.

  Ако наистина иска до края на живота си да е Алек Младенов, а не Алек ергейчето, единственият начин е да прекрати всяко общение с медиите и да остави шумотевицата да се разсее от само себе си. Всяко ергейчене за три дни!“, завършва Нордел поста си в мрежата./show.24-chasa.eu

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ