10.5 C
София
четвъртък, май 16, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  След почти фатално спукания силикон, Анита Мейзер заби млад жребец и го… СНИМКИ

  Силиконовата бомба Анита Мейзер забрави за фаталните проблеми със здравето, които имаше заради силикона в пазвата си и след като си стъпи на краката, веднага забърса младо гадже, пише „Телеграф“.
  Мъжът до една от най-скандалните носителки на титлата Мисис България е доста по-млад от нея – шампионът по жиу жицу Тони Агостини. А за връзката им стана ясно от снимка, която Мейзер качи в мрежата. На кадъра тя е с британеца в много интимна прегръдка.

  Не е за вярване в какъв лукс живее Анита Мейзер, след като бе стигнала до просешка тояга СНИМКИ
  Агостини е с повече от 20 г. по-млад от родната силиконка. А феновете на Мейзер се чудят как е успяла да забие толкова млад и желан мъж.

  „Този е много готин мъж и мъжкар. О, и да добавя и пресен европейски шампион по жиу жицу. А какво прави с мен? Каквото ти побере фантазията“, хвали се Мейзер.
  Преди броени дни Анита, бе в Мексико, където посрещна 60-ия си рожден ден. Най-вероятно новата изгора на силиконовата бомба е бил с нея по плажовете.
  Анита Мейзер е пред умиране! Ето какво я застигна след спукания силикон СНИМКИ

  В края на миналата година пък Мейзер претърпя пълна промяна, премина през редица операции и се подмлади. Скандалната миска, която претърпя животоспасяваща операция преди месеци, направо не прилича на се си. Анита бе спасена в последния момент от смъртта, след като силиконът й гръмна.
  Припомняме, че Мейзер се влезе зад решетките след смъртта на своя бивш мъж Николай Димов. Съпругът й се задуши при експеримент със свински опашки на 14 август 2016 г., а на 15 август жена му бе задържана.

  Бившата Мисис България бе осъдена на 2 г. затвор за убийство по непредпазливост на мъжа си, като през пролетта на 2019 г. тя излежа наказанието си. Месеци след като напусна килията, Мейзер изчезна от полезрението на любопитните погледи, а скоро след това стана ясно, че се е установила в Лас Вегас. След затвора тя бързо тръгна за САЩ, където и преди живееше, тъй като има и американско гражданство./show.24-chasa.eu

   

   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ