16.7 C
София
вторник, февруари 27, 2024
ОЩЕ

  ПРОЧЕТИ

  След новината за сватбата: Откраднаха скъпата електричка на Юнона пред очите й СНИМКИ

  След радостта от новината, че се омъжва, фолкпевицата Юнона трябваше да изживее съвсем противоположна палитра от емоции, свързана с кражбата на луксозния й електрически автомобил.
  Новината съобщи самата изпълнителка в профила си в социалните мрежи, където става ясно, че скъпарското й возило било откраднато само в рамките на две минути, в които е била отключена – от мъж с качулка и шапка. Това се случва на 25 ноември, докато певицата си е била вкъщи.

  След смъртта на Нончо Воденичаров: Юнона каза „ДА“ на милионер на яхта в Сидни СНИМКИ
  „Както са казали хората, но малко променено от мен: „СЛЕД СВАТБА, СЛЕДВА БРАДВА“. Вчера се прибрах от най-красивата държава (лично за мен) Автралия, в нашата мащеха България, грозния разграден двор, който всеки руши и остава ненаказан. Кацнах сутринта около 10:00 и притеснена от снежната ситуация, побързах, въпреки почивния ден, да се опитам да намеря зимни гуми за автомобила си (все пак дни по-рано беше все още жега) и успях, благодарение на ПРИЯТЕЛИ.
  Поканих своето семейство да ми гостуват и те дойдоха от Стара Загора следобед. Седнахме да се почерпим за всичко хубаво, което ни се случи в пътуването, а и вчера празнувахме рождения ден на нашия Георги. Колата ми беше спряна точно под терасата ми и гледана от видеонаблюдение.

  Юнона с рекордно скъп силикон СНИМКИ 18+
  Излязоха гостите ми да пушат на същата тераса в 18:48 ч. и ме попитаха кога успях да я преместя в гаража. Изтръпнах… И даже си помислих, че се шегуват. Излязох и нея я нямаше. Видях как само 2 минути по-рано мъж с шапка и качулка, необезпокоен от осветлението и камерите, я отключва и потегля… Моля всички Вас, а Вие сте много и всички сме по-силни, ако някой в момента я вижда някъде, да ми сподели!

  Чувството да установиш, че някой е навлязъл толкова близо в пространството ти е ужасно… За съжаление съм поредния случай в грозната статистика. Опитвам се да бъда позитивна, но не ми се получвава. Наистина в многоетажието ние живеем в най-долния подземен етаж…

  Благодаря на ВСИЧКИ ВИ предварително!“, гласи поста на Юнона. И по всичко изглежда, че поне към момента колата й не е открита./show.24-chasa.eu
   

  Блиц
  Филми онлайн без реклами

  ПОСЛЕДНО

  НЕ ПРОПУСКАЙ